| teiubesc_5029 a întrebat:

Am o simpla si emotionala intrebare voua va placut filmul titanic eu insumi fiind baiat am plans din suflet si mi-as dori sa nu se fi intamplat asa ceva titanicul acum sa il vad plutind pe apa ducand oameni si pe el insusi chiar cand am scris asta s-a terminat filmul si am inceput sa plang stau si ma intreb daca mama mea ar fi fost acolo eu as mai fi

Răspuns Câştigător
| milezpinkangel a răspuns:

Si eu l-am urmarit ieri. a fost intr-adevar cel mai emotionant film pe care l-am vazut vreodata.am plans o multime.nu stiu daca stiai dar lucrurile intamplate in film s-au intamplat si in realiate dar eu nu prea pot sa cred asa ceva.

11 răspunsuri:
| alexy a răspuns:

Este chiar frumos si cred ca ar emotiona pe oricine l-ar viziona.Si sunt multe scene triste nu numai ceea cu Rose si Jack. Off, filmul s-a terminat de vreo jumatate de ora si inca imi vine sa plang cand ma gandesc la el.Am gasit si melodia aceea trista si parca cand o ascult...
In fine, e un film frumos, foarte frumos.

| Amy a răspuns:

Intr-adevar filmul "titanic" este un film fff emotionant.
mi-a placut la nebunie

| Lala20 a răspuns:

Umm. a fost un film impresionant! Si trist intr-adevar.

| Deyutza a răspuns:

Wow... ce avem aici? un baiat sentimental! tare! e cidat ca recunoshi ca ai plans la film mai ales daca esti baiat [baieti nu-si arata prea des sentimentele...sad] recunosc si eu am plans, un film extraordinar;

| Stefania3001 a răspuns:

Buna! E un film foarte frymos... l-am vazut de 3 ori si la fel ca tine mereu plang atunci cand rose se trezeste si vede ca jack e mort.crying

| marya a răspuns:

Cand vezi ca Jack e mort nu ai cum sa nu plangi...Si cand ma gandesc ca este o poveste adevarat ceea ce s-a intamplat cu Jack:crying
Eu atata spun

| uǝʞɔıp a răspuns:

Mama? bunica ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost foarte uimita.Cu toate ca l-am vazut de atatea ori am vrut sa-l mai vad. Titanicul s-a scufundat cu adevarat nu este o minciuna. Jack si Rose se iubeau foarte mult si au mers mai departe pana cand jack a murit.Pe mine m-a uimit faptul cu m rose si-a luat rams bun de la el atunci cand a murit. a fost intr-adevar frumos.nici nu am cuvinte pentru acest film. am plans foarte mult si totul a fost adevarat cred ca jack a murit cu adevarat. dar nu merita asta. sper sa mai fie acest film...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu sincera ador filmul asta...eu m-am nascut chiar atunci cand titanicul se scufunda si am vazut acestv film de 20 de ori ba chiar de mai multe ori si tot il ador...si ai dreptate nici eu nu as fi vrut sa se intample asa ceva cu titanicul si sa 2200 de suflete, noroc ca uni dintre ei au plecat cu barcilecryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a placut filmul titanic si m-am uitat la el de cateva ori si de fiecare data cand ma uit simt ca nu l-am mai vazut, titanic e un filmu real adica ce s-a intamplat si plus ce au mai pus regizorii

| TheKillerOlive a răspuns:

Asta deja este o intrebare care trebuie pusa tie insuti... daca te gandesti la un asemenea lucru probabil ca-ti vei a seama cat de importanta este mama ta pentru tine, si sa realizezi ca viata te poate lua pe nasteptate oricand.