| larousee a întrebat:

Am o verisoara de 12 ani si va sta la mine o perioada si nu vreau sa o vad ca se uita la toata porcariile de filme la tv si vreau sa ii descarc eu. ceva facute de Disney, dar nu desene. stiti ceva 2008-2009-2010?

Răspuns Câştigător
| bratzdeea a răspuns:

Hannah montana the movie, camp rock 1 si 2, atlantida, 16 dorinte, fratele urs, fratele lider, magicenii din weberly place filmul.incearcale sunt tari.iti mai zic unul care e super kung fu panda

9 răspunsuri:
| Doar1îngeR a răspuns:

Nu ai Disney Chanel la tv?

| larousee explică:

Am un sg tv si multe neamuri in vizita. e mai bine pe computer sa se poata uita oricand, linistita.

| MariusPopa a răspuns:

Nu te inteleg absolut de loc.Pai vrei sa spui ca acasa la ea nu are tv? acolo nu vedea toate porcariile?

| Maryabaii a răspuns:

Last song dar nu e facut de disney
hannah montana the movie
hsm
camp rock

| Silviutza_2541 a răspuns:

Gasesti orice pe StrongDc, daca nu este un site de filme numit www.filmenoi.info, sau daca ai sa zicem trei televizoare ai scapat de problema. Sper ca te-am ajutat.

| robby212 a răspuns:

Pai, vrei sa vezi online?

| larousee explică:

Ideea e ca aici nimeni nu citeste pana la capat intrebarile.am precizat ca am un singur tv, nu am zis nimic de vazut online, ba mai mult am precizat ca vreau sa ii descarc. iar daca eu incerc sa evit sa o fac sa se uita la prostiile de la tv care e problema? si acasa ii descarca tata-su filme pentru copii, de aceea am vrut ceva mai nou pentru ca a vazut multe.

| Georgiana05 a răspuns:

16 wishes
High school musical
Princess program protection

| Georgiana05 a răspuns:

Ah, si StarStruck.