| luce20022 a întrebat:

Am privit primul episod din serialul,, Lost" si nas spune ca ma incantat. Credeti ca merita sa ma uit mai departe? dau funda pentru un raspuns argumentat happy

7 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Merita vazut, e destul de captivant.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe la mijlocul primului sezon incepe cu adevarat Lost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se merita. Ce trebuie sa faci tu, este sa te intorci la scoala iar de data asta sa nu mai chiulesti de la orele de romana. RIP limba roamana.

| TheWalker11 a răspuns:

Eu am vazut vreo 8 episoade acum un an dar m-am lasat de el pentru ca nu prea aveam timp. Cred ca o sa-l reincep. Eu zic ca merita, daca iti place genul asta.

| EyeCandy a răspuns:

Eu am vazut cam 3 episoade in total si am renunțat pentru ca începusem prea multe seriale. Intr-adevăr, la început nu este ceva 'wow' dar din câte am auzit e chiar interesant si are o nota buna pe imdb si daca îți plac serialele care isi fixează povestea pe supraviețuire, chiar cred ca se merita.

| NegruAlb a răspuns:

Mai vizioneaza 3-4 episoade si apoi vezi daca iti place sau nu. Mie primul episod nu îmi place aproape la niciun serial. E foarte misto, crede-mă. Are tot ce ii trebuie: Actiune, aventura, suspans, se mai si iubesc happy
Vizionare placuta!

| Grigore99 a răspuns:

Nu stiu daca merita dar daca vrei sa vezi un serial bun iti recoman Prison Break