anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pus o intrebare acum ceva minute despre cu cine va ramane Naruto?
Sakura sau Hinata.
Si toti ati zis Hinata si Sakura va fi cu Sasuke dar comportamentul Sakurai mi se pare agresiv fata de cel al lui Sasuke care e cam ciudat(modul ala tare)
Sakura dupa cum stiu s-a indragostit de Sasuke de modul ala a lui COOL(dacas putea zice)-(dragoste trecatoare )ca asa toate fetele din sat il placeau pe Sasuke nu?
Adica totusi aceeasi dragoste ca toate findca la inceput cand Naruto s-a transformat in Sasuke a intrebat-o ce parere ai de Naruto si ea a zis na cai zlab(putere) fara maniere ceva de genul.Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sper sa ramana cu Sakura sad Sunt de partea ta big grin In plus, si eu am vazut Sword Art Online big grin Foarte frumos anime-ul nu? tongue

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da laughing)
Ms man iti meriti funda!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc happy

7 răspunsuri:
| Dope a răspuns:

Citeşte ultimele capitole ( de la 615, în sus ) din manga, şi te vei lămuri.
I ship NaruHina! :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu nu ma uit la manga findca as strica multe surprize --^^--

| Andr3y25 a răspuns:

Naruto nu mai ajunge Hokage si mor toti in razboi asa ca nu are rost sa fie cu cineva laughing)) (asta ar fi cel mai dramatic final)

| IoIo11 a răspuns:

N-ai de unde sa stii daca Naruto moare in razboi. Plus ca s-ar putea sa ramana cu Hinata deoarece in manga Naruto si-a dat seama de sentimentele lui Hinata pentru el. Iar Sakura nu il vede pe Naruto decat ca un prieten.

| AlexForEver a răspuns:

Eu cred ca Naruto va ramane cu Hinata.winking