| Eclipse_8761 a întrebat:

Am si eu o nelamurire in legatura cu filmul Secret Window... Shooter era doar produsul imaginatiei lui Morton si Mort i-a ucis pe toti, sau Shooter chiar exista si el a comis crimele? Ce rost a avut uciderea lui Amy?big grin

Răspuns Câştigător
| Piticaaa a răspuns:

M-am uitat si eu la film aseara. Deci Shooter nu exista. Era un produs al imaginatiei lui Mort. Da, Mort a dat foc la casa, i-a ucis si toate cele. Ce rost a avut uciderea lui Amy? Pai era asa de obsedat de povestea lui, incat a trebuit sa o finalizeze. E foarte profund filmul. E bazat pe o carte de Stephen King "Secret window, secret garden". Ma intreb daca o gasesc si eu in limba romana...

2 răspunsuri:
| Eclipse_8761 explică:

Multumesc pentru raspuns. Eu il mai vazusem o data intre doua examene si tensiunea nu m-a lasat sa il urmaresc cu atentie. Nici aseara nu am avut timp sa il vad in totalitate, doar mi-am amintit de el. Acum am inteles povestea.

| thealchemist a răspuns:

Uciderea lui Amy era motivul pentru care a aparut Shooter, o fata a personalitatii lui Mort care avea curajul sa o faca. intr-un flashback se vede cum mai incercase odata, cu o arma descarcata (sau nu, amintirile lui nu prea erau de incredere).