| irinaa_8316 a întrebat:

Am si eu o rugaminte pentru cei care urmaresc BURLACUL ...azi pe cine a eliminat? pentru ca nu am prinscrying( va rooog spuneti'mi...si ce s-a intamplat deosebit asa?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceaw...pai am prins si eu doar sfarsitul, adica aproape. Din cate am prins eu Bote era la intalnire cu Roaxana mare si a intrebat-o tot felul de lucruri, iar roxana ii explica ca ei nu ii place saalerge dupa un baiat.tot discutand pana la urma pe catalin lau deranjat raspunsurile Roxanei si a plecat de la intalnire. Apoi le-a chemat pe toate ca sa le spuna cine merge mai departe. A scos 2 trandafiri si a explicat ca ii este foarte greu sa spuna cine merge mai departe.Finalistele alese de Catalin sunt Violeta si Mihaela.Intradevar o surprinza mare faptul ca a aleso pe Mihaela in locul Roxanei mici deoarece aceasta credea ca nu va fi eliminata.Dezamgita total ea spune in fata camerelor ca desi ii este enorm de greu ea vrea sa creada c a este doar un cosmar. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Cius :*

3 răspunsuri:
| Woofy a răspuns:

Buna.happy
Azi a eliminat`o pe Roxi si Roxana
Roxi era foarte suparata din cauza asta si a zis ca nu se astepta sa o elimine.In schimb Mihaela era in al 9`lea cer, iar Roxana a vrut sa paraseasca emisiunea din cauza ca s`a certat foarte tare cu Catalin pentru ca ea nu a vrut sa ii zica daca tine la el, iar Catalin a vorbit in fata camerelor destul de urat despre ea spunand ca este falsa.prefacuta.[dar asta nu de fata cu ea].

Cam atat:*

| RenataG a răspuns:

Pe amandoua roxanele roxana robotin si roxy

| AdDeEa a răspuns:

Pe roxanele amandoua.au ramas in finala Mihaela si Violeta care vor merge la Paris.