Îți recomand să vizionezi următoarele filme :
„Requiem For A Dream" (anul 2000), „The Dark Knight" (anul 2008), „Unstoppable" (anul 2010), „Faster" (anul 2010), „Bronson" (anul 2008), „Man On Fire" (anul 2008),„Felon" (anul 2008), „300- Eroii de la Termopile" (anul 2007), etc.
Vizionare plăcută!
Eu vreau seriale. Mersi oricum.
Îmi cer scuze pentru neatenție.
Recomand cu căldură următoarele seriale :
„Twin Peaks"( anul 1990),„The X-Files" (anul 1993), „The Last Don" (anul 1997), „Dexter" (anul 2006), „Dr.House" (anul 2004), Murder, She Wrote (anul 1984), „Vengeance Unlimited" (anul 1998) și „Hustle" (anul 2004).
Vizionare plăcută!
Sunt multe seriale de acest gen, insa iti recomand Dexter, Mentalist si mai nou difizatul serial Person of Interest.
Vizionare placuta.
Chuck, The Vampire Diaries, Lost, Dexter, Lie to me, Trauma, Strike Back , intra pe " vplay "dai la colectii - sus ai " Genuri " alegeti de acolo [ drama, actiune, crima ] si vezi ce-ti place mai mult
Daca vrei actiune si drama la cote maxime, cea mai potrivita recomandare e Breaking bad.
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Personajul principal e, fara doar si poate, cel mai complex din toate serialele pe care le-am urmarit.
Sunt foarte multe seriale bune poti foarte bine sa cauti pe anumite site'uri si apoi sa alegi categoria care o preferi dar eu iti recomand tot "Dexter"