| WolfsBane a întrebat:

Am urmarit: Supernatural, Teen Wolf si Grimm
happy Si sunt 3 seriale suuuper happy
1 Ce seriale gen paranormal [varcolaci... vampiri ...vanatoare de monstrii] mai stiti? nu ma luati cu Tvd ca e un serial fara inteles prea multa romanta si cam de prost gust
2 Ce parere aveti despre cele 3 seriale?

Răspuns Câştigător
| alexxa a răspuns:

Grimm nu am vazut deci nu pot sa zic nimic(e undeva pe o lista lungabig grin). Ador Supernatural si abia astept sa inceapa sezonul 8(stiu ca abia s-a terminat 7 dar...) iar teen wolf mi s-a parut destul de interesant si chiar sunt curioasa sa vad al2lea sezon.Acum sa-ti mai zic niste seriale de genul asta: The gates,Moonlight, Blood ties, Being human, Kindred: The Embraced, Forever Knight big grin sper sa iti placa.

11 răspunsuri:
| alexxa a răspuns:

Twilight si Vampire diaries e cam una si aceeasi chestie asa ca nu te agita.Doar ca vampire diaries dezvolta mai mult ideea si nu stralucesc la soarelaughing(Dar Paul Wesley arata bine

| Aale10433 a răspuns:

1.Pai ai pute urmarii The Vampire Diaries
e superb serialul (vampiri love struck )
Sii mai este un serial la fel de fain... nu e paranormal nici cu vampiri nici varcolaci dar o sa-ti placa sunt convinsa, se numeste Preety Little Liars. love struck
2.Din lista ta nu ma uit numai la Grimm. Si e extraordinar de fain love struck. Il ador happy

| nameuser a răspuns (pentru Aale10433):

Ti-a zis doar ca nu-i place The Vampire Diaries.Ce gusturi mai are si persoana care a pus intrebarea...

| Diiux a răspuns (pentru nameuser):

Nu trebuie sa o judeci doar pentru ca nu-i place TVD, nu tuturor le place serialul, si cred ca este destul de capabila sa aleaga ce ii place

| dreamgirl94 a răspuns:

Draguta.tvd e de copii mici.cred ca ai 14-15 anisori.supernatural e cel mai tare serial pe care l-am vazut. uita-te si o sa intelegi ce **** e tvd pe langa supernatural.e fain si tvd dar unora nu ni se potriveste, ni se pare infantil

| Vreoproblema a răspuns:

Incearca trueblood. Poate ca ai auzit ca este pentru adulti...dar nu este chiar asa.Eu nu mai pot de nerabdare! mult noroc.
P.S.Incearca sa te uiti pe vplay.

| Diiux a răspuns:

Fringe
The Secret Circle
True Blood
Buffy The Vampire Slayer
Blood Ties
Valemont
Moonlight
Terra Nova
The Gates
Veronica Mars

Supernatural si Grimm nu le-am urmarit iar Teen Wolf nu este ceva nou dar totusi interesant per total este bunicel si chiar daca spui ca nu-ti place TVD seamana destul de mult intre ele prin cadrul natural dar si modul de desfasurare al evenimentelor.

Sper ca te-am ajutat!
Asa ca vizionare placuta la seriale!

| qScript a răspuns (pentru Diiux):

Un site unde pot viziona" Valemont" Please puppy dog eyes.

| AnnaMaria98 a răspuns:

TVD e cel mai super serial :X :X, nu e fara inteles! tongue

| WolfsBane explică:

LOLandOMG stai chill ca Twilight si TVD e mai acelasi lucru fetitahappy

| Ciprian_Varlan_1984 a răspuns:

Grimm e super abia l am terminat acum incep supernatural am mai vazut sleepy hollow care iar e super.