Grimm nu am vazut deci nu pot sa zic nimic(e undeva pe o lista lunga). Ador Supernatural si abia astept sa inceapa sezonul 8(stiu ca abia s-a terminat 7 dar...) iar teen wolf mi s-a parut destul de interesant si chiar sunt curioasa sa vad al2lea sezon.Acum sa-ti mai zic niste seriale de genul asta: The gates,Moonlight, Blood ties, Being human, Kindred: The Embraced, Forever Knight sper sa iti placa.
Twilight si Vampire diaries e cam una si aceeasi chestie asa ca nu te agita.Doar ca vampire diaries dezvolta mai mult ideea si nu stralucesc la soare(Dar Paul Wesley arata bine
1.Pai ai pute urmarii The Vampire Diaries
e superb serialul (vampiri )
Sii mai este un serial la fel de fain... nu e paranormal nici cu vampiri nici varcolaci dar o sa-ti placa sunt convinsa, se numeste Preety Little Liars.
2.Din lista ta nu ma uit numai la Grimm. Si e extraordinar de fain . Il ador
Draguta.tvd e de copii mici.cred ca ai 14-15 anisori.supernatural e cel mai tare serial pe care l-am vazut. uita-te si o sa intelegi ce **** e tvd pe langa supernatural.e fain si tvd dar unora nu ni se potriveste, ni se pare infantil
Incearca trueblood. Poate ca ai auzit ca este pentru adulti...dar nu este chiar asa.Eu nu mai pot de nerabdare! mult noroc.
P.S.Incearca sa te uiti pe vplay.
Fringe
The Secret Circle
True Blood
Buffy The Vampire Slayer
Blood Ties
Valemont
Moonlight
Terra Nova
The Gates
Veronica Mars
Supernatural si Grimm nu le-am urmarit iar Teen Wolf nu este ceva nou dar totusi interesant per total este bunicel si chiar daca spui ca nu-ti place TVD seamana destul de mult intre ele prin cadrul natural dar si modul de desfasurare al evenimentelor.
Sper ca te-am ajutat!
Asa ca vizionare placuta la seriale!
Grimm e super abia l am terminat acum incep supernatural am mai vazut sleepy hollow care iar e super.
anonim_4396 întreabă:
Valimareanu_Marian_1987 întreabă: