| RobertBRC a întrebat:

Am vaz prima parte la televizor cand eram mai mic si acum mi-am reamintit de el, era un baiat care mergea intr-o excursie cu clasa si el o adormit in avion inainte de plecare si o avut un vis ca explodeaza avionu si s-o trezit era tot speriat prietenul lui zicea acelesi lucruri ca in vis si o facut scandal ca explodeaza avionul si nimeni nu l-a ascutat doar prietenul lui, fata de care ii placea si o profesoara care trebuia sa stea cu el la aeroport si mai apoi cand ajunge acasa bate vantul si se rupe o foaie cu numele prietenul lui si isi da seama ca se intampla ceva ciudat si se duce acasa la prietenul sau unde era politia si prietena lui deoarece prietenul s-a spanzurat accidental imi amiintesc ca o aratat si cum sa inamplat ca o alunecat in baie nu mai stiu aveam 10 ani acum am 15 deci ma mir ca stiu atatea la o diferenta de 5 ani, si m-am mai interesat de film si parca mi-o zis cineva numele filmului si ca or aparut mai multe parti parca 4 si in ultima parte( a4a) ii un accindent groaznic si mor mai mult de 10 persoane si cine supravetuieste moare mai apoi prin diferite accidente stupide.

Răspuns Câştigător
| Pricked a răspuns:

Final Destination 1.

Vizionare placuta!

| RobertBRC explică (pentru Pricked):

Aste ii mersi

| Pricked a răspuns (pentru RobertBRC):

Imi pare bine ca te-am ajutat!winking

3 răspunsuri:
| alexclaudiu2003 a răspuns:

Pistruiatul