| Cineva_3777 a întrebat:

Am vazut acum ceva timp un film cu Cronos(parca), care vroia sa ajunga in Itaca la sotia lui dar pe drum un zeu Poseidon ii da intr-un sac un vant puternic si sacul trebuia sa il deschida abia in Itacca. Dar un om din echipajul sau deschide sacul cand Cronos dormea si acel vant puternic ii duce in celalt capat al lumii. Aici o vrajitoare ii transforma pe cativa oameni de-ai lui in animale si pentru. a-i salva Cronos trebuie sa petreaca o ora (parca) in patul acesteia. Dar la ea in pat 1 ora insemna 5 ani si asa au trecut 5 ani in care Cronos nu s-a intors la familia lui big grin. Si avea mai multe parti; eu am vazut doar partea asta si vreau sa stiu cum se numeste filmul. Cine raspunde corect are funda big grin. Mersiiiii!

Răspuns Câştigător
| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Se numeste odiseahappy

Ps: e super filmu

3 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

Se numeste Odiseea. http://www.cinemarx.ro/filme/The-Odyssey-Odiseea-58374.html
Si ala era Ulise.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cronos? raised eyebrows Cronos era tatal celor mai importanti zei din Olimp! Deci era zeu!
Ceea ce ne prezinti tu seamana cu pataniile muritorului Ulise ( sau Odiseu) in drumul lui inapoi spre casa (Itaca)! Astea sunt prezentate in Odiseea si din cate stiu s-a facut filme pe tema asta (in toate nerespectandu-se nici macar putin istoria)!
Dar sunt sigur ca si cu toate astea, nu au gresit numele personajului principal atat de rau!

| Cineva_3777 explică (pentru anonim_4396):

Ma rog. am incurcat raspunsurile big grin De asta am pus in paranteza 'parca' happy Si mersi de raspuns!