Sincer,eu am 12 ani si nu am vazut decat un singur film de groaza in viata mea (vara asta), si am jurat ca nu o sa mai vad vreun film de groaza vreodata. Dupa o saptamana mi-a trecut.Nu va tine mult nici la tine chestia cu frica pentru filmul asta.Dar stiu cum e:iti apar in continuu acele imagini in minte de fiecare data cand te gandesti.Probabil ti-l amintesti numai seara,la culcare,nu-i asa? Daca da,spune o rugaciune de mai multe ori (Tatal Nostru),pana adormi.Daca nu merge nici asa,gandeste-te la secvente din filmul tau preferat ca si cum ai fi unul din actori. Daca nu merge nici asa, oricum, in maxim o saptamana iti revii sigur. Sper ca te-am ajutat.
Buna.in primul rand acela nu este un film cu adevarat de groaza)
. am vazut si eu filmul aseara si ma aseptam la mai mult. asa ceva nu exista
eu zic daca iti e frica sa iei o bratara sfintita si sa te rogi la Dumnezeu si asa nu ti se va intampla nimic. si mie mi-e teama de unele lucruri sincer. de fapt eu cred ca sunt bantuita.
insa am credinta si nu mi s-a intamplat nimic rau. si app nu e de la filmele horror
baftaaa
Incearca sa iti gaseti alte activitati care sa nu iti permita prea mult sa te gandesti. O sa iti treaca.
Da.am revazut si eu filmul aseara(prima data l-am vazut pe la 11-12 ani) si nici atunci nu m-am speriat -e doar un film asa ceva nu exista in realitate asa ca nu ai de ce sa te temi
Ti-e frica de la panarama ai de pe protv?
Uita-te la un alt film, care sa iti placa si iti trece frica
Andreea, am vazut si eu filmul aseara(cel cu jessica alba) si nu mi s-a parut foarte infricosator, dar datorita faptului ca tu esti foarte mica nu trebuia probabil sa il vizionezi. Ai vazut si tu ca era interzis minorilor. Asa ca de ce te-ai uitat?!
In alta ordine de idei, nu ai de ce sa te temi...gandeste-te ca filmul a fost vizionat de milioane de telespectatori si nimeni nu a patit ceva similar. De ce ti s-ar intampla tocmai tie?!