| andreea145 a întrebat:

Am vazut aseara un film de groaza cu spirite si moarte si ma cam tem. filmul se numeste ochii, si e de groaza. fiindca am 11 ani ma cam tem si tot la asta ma gandesc.stiu ca nu-i adevarat da nu mi-l pot scoate din minte.cum sa fac sa mi-l scot din cap?

Răspuns Câştigător
| eu4you a răspuns:

Sincer,eu am 12 ani si nu am vazut decat un singur film de groaza in viata mea (vara asta), si am jurat ca nu o sa mai vad vreun film de groaza vreodata. Dupa o saptamana mi-a trecut.Nu va tine mult nici la tine chestia cu frica pentru filmul asta.Dar stiu cum e:iti apar in continuu acele imagini in minte de fiecare data cand te gandesti.Probabil ti-l amintesti numai seara,la culcare,nu-i asa? Daca da,spune o rugaciune de mai multe ori (Tatal Nostru),pana adormi.Daca nu merge nici asa,gandeste-te la secvente din filmul tau preferat ca si cum ai fi unul din actori. Daca nu merge nici asa, oricum, in maxim o saptamana iti revii sigur. Sper ca te-am ajutat.

8 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Buna.in primul rand acela nu este un film cu adevarat de groazalaughing)oh go on. am vazut si eu filmul aseara si ma aseptam la mai mult. asa ceva nu existahappy eu zic daca iti e frica sa iei o bratara sfintita si sa te rogi la Dumnezeu si asa nu ti se va intampla nimic. si mie mi-e teama de unele lucruri sincer. de fapt eu cred ca sunt bantuita.big grin insa am credinta si nu mi s-a intamplat nimic rau. si app nu e de la filmele horror

baftaaa

| ICanSeeAll a răspuns:

Incearca sa iti gaseti alte activitati care sa nu iti permita prea mult sa te gandesti. O sa iti treaca.

| KungFuBoy a răspuns:

Da.am revazut si eu filmul aseara(prima data l-am vazut pe la 11-12 ani) si nici atunci nu m-am speriat -e doar un film asa ceva nu exista in realitate asa ca nu ai de ce sa te temi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la o comedie. Ceva care sa te faca sa razi cu lacrimi. Si va atenua din starea de frica generata de celalalt film.

| ionutzul31 a răspuns:

laughing Ti-e frica de la panarama ai de pe protv?
Uita-te la un alt film, care sa iti placa si iti trece fricawinking

| lacebunny a răspuns:

Andreea, am vazut si eu filmul aseara(cel cu jessica alba) si nu mi s-a parut foarte infricosator, dar datorita faptului ca tu esti foarte mica nu trebuia probabil sa il vizionezi. Ai vazut si tu ca era interzis minorilor. Asa ca de ce te-ai uitat?!
In alta ordine de idei, nu ai de ce sa te temi...gandeste-te ca filmul a fost vizionat de milioane de telespectatori si nimeni nu a patit ceva similar. De ce ti s-ar intampla tocmai tie?!

| andreea145 explică:

Multumesc tuturor pentru aceste sfaturi o sa tin cont de toate.

| Edward1997 a răspuns:

Pur si simplu, nu te mai gandesti la el!