| Coca_Alexandra_1991 a întrebat:

Am vazut ca a aparut Black Butler sezonul 3 (book of circus). M-am uitat la toate cele 3 episoade aparute pana in prezent, dar nu inteleg un lucru. Daca va amintiti, in sezonul 2, la final, Ciel devine Demon. Acum? Nu da semen cum ca ar fi un demon. In sezonul 2 la final se imbraca numai in negru, avea unghiile negre si ochii de demon... Sau sa fie un truc cum a fost si in sezonul 1? Toti credeam ca Ciel e mort dar ...Sau poate sa nu aiba legattura (ps.asta ar fi ceva super nasol )? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Hei! Sincer am urmarit doar cateva episoade din acest anime. Dar incerc sa fiu la curent cu informatiile din acest domeniu.
La anuntul lansarii (in Ianuarie a.c.), au spus ca "Book of Circus" este adaptarea arc-ului "Noah's Ark Circus", iar povestea este situata dupa episodul 15 al primului sezon.

Iar povestea ova-ului din toamna (25 Octombrie) "Book of Murder", este situata dupa "Book of Circus".

Mai concret, firul povestii ar fi urmatoarea:
- sezonul 1 (pana la ep 15)
- sezonul 3 "Book of Circus"
- ova-ul "Book of Murder"
- sez 1 (de la 15 pana la final)
- sez 2

Sper ca te-am lamurit. big grin

2 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Confuzia asta a aparut din cauza ca nu au respectat povestea din manga.
Sezonul 2 din Kuroshitsuji, plus ultimele episoade din primul sezon(adica de la 15 dupa cum a spus si ryuu) nu apar si acolo.De la 15 trebuia sa se continue cu toata treaba asta cu circul, plus alte chestii(>Colegiul Weston) care ar fi prins destul de bine la fani.Partea anime-ului cu Claude, Alois si restul gastii e mai degraba un proiect independent.Ar fi dragut sa se continue, totusi.Dar ai putea sa te apuci si de manga, povestea e destul de buna. Apar multe personaje noi iar Undertaker devine destul de badass.

| Tamberella a răspuns:

Yana Toboso, creatoarea lui Black Butler, Kuroshitsuji, care este recunoscuta ca si un desen mic cu un diavol chibi, poate doar sa fie un personaj creeat de ilustratori. Se crede ca Yana Toboso nu exista, si ca echipa Kuroshitsuji au inventat-o pentru ca nu este nici o informatie pe ea (varsta, etc) se stie numai ca traieste in Tokyo, Japonia.

In teoria mea, "Yana" a abandonat faptul ca Ciel a devenit un demon si a continuat povestea fara faptul acesta.

However, se poate ca toata secventa cu Alois si Ciel sa fie o viziune viitoare a lui Sebastian?

Cred ca o sa aflam mai multe in sezonul urmator care va iesi in curand, Book of Atlantic.
Sper ca te-au ajutat teoriile mele, scuze pentru romana mea de balta, traiesc in Anglia si nu mai vorbesc asa de multa romana. happy

-Tamberella