Te felicit si iti multumesc dar vreau sa te intreb cum l-ai gasit ca am cautat de 2-3 ore dar nu incontinuu
Site unde descrii un film, am scris marine, students, cannibals, au fost cateva filme dar mi-am dat seama instant despre care era vorba.
Scrii pe net : Find movie with description
Si eu stiu o multime de filme, seriale, cel putin pe cele importante, ca la intrebarea baiatului cu Swamp Thing, stiam deja de el.
Si ca sa stii, i-am zis la misto treaba cu funda, nu stau pe site-ul asta pentru asa ceva, daca era asa nici nu recunosteam ca l-am gasit cu ajutorul descrierii.
In general sunt mai mult axat pe seriale, dar si filme-le imi plac, nu asa de mult ca serialele, dar imi plac, ca exemplu prefer sa vad 5 episoade dintr-un serial decat un film, pentru ca na, depinde de fiecare.
M-ai ajutat iti multumesc! Chiar voiam sa vad acest film iar. Cred ca l-am descris corect dupa parerea mea
Chiar l-ai descris bine, fără indiciile date de tine nu reușeam să-l găsesc, mai sunt filme de genul studenți, horror, etc, vizionează le și pe alea, Cabin in the woods de exemplu
Nu cred ca asta este filmul far canibalii ma duc mereu cu gandul la seria Wrong Turn, sunt vreo 6 parti parca
Nu prea sunt vazuti ca fiind canibali mai mult traficanti de carne de om nu o mancau. Omorau oamenii din padure si dupa ii duceau in alta parte, si acest puscas marin era plin cu muschi a omorat tot ce ii statea in cale cu un pistol care nu vroia sa il ia cu el.
Fain filmul
Da,din cele ce spui nu este filmul spus de mine, mai ales ca in Wrong turn este vorba in fiecare dintre cele 6 parti de cate un grup de oameni dusi intr-o excursie si apoi atacati de un fel de canibali mutanti!