| SkillDuTigre a întrebat:

Am vazut cand eram mai mic un film horror cu un puscas marin care avea o sotie ce era profesor la o facultate. Aceasta a luat cativa elevi si l-a luat si pe sotul ei intr-o excursie in padure. Si s-au intamplat multe lucruri cu niste canibali. Tot ce mai stiu e ca acest puscas marin avea o masina rosie tip ford dodge. Daca ma poti ajuta Multumesc! Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Pun pariu ca se numeste "The Horde" si e din anul 2016
Vreau funda
rolling on the floor

| SkillDuTigre explică (pentru Alexuţ02):

Te felicit si iti multumesc dar vreau sa te intreb cum l-ai gasit ca am cautat de 2-3 ore dar nu incontinuu

| Alexuţ02 a răspuns (pentru SkillDuTigre):

Site unde descrii un film, am scris marine, students, cannibals, au fost cateva filme dar mi-am dat seama instant despre care era vorba.

Scrii pe net : Find movie with description

| Simpatic a răspuns (pentru Alexuţ02):

L-ai gasit cu ajutor, dar avem aici useri care iti spun din cap o multime de filmewinking
Nu-s hater doar am zis adevarul.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Simpatic):

Si eu stiu o multime de filme, seriale, cel putin pe cele importante, ca la intrebarea baiatului cu Swamp Thing, stiam deja de el.
Si ca sa stii, i-am zis la misto treaba cu funda, nu stau pe site-ul asta pentru asa ceva, daca era asa nici nu recunosteam ca l-am gasit cu ajutorul descrierii.

In general sunt mai mult axat pe seriale, dar si filme-le imi plac, nu asa de mult ca serialele, dar imi plac, ca exemplu prefer sa vad 5 episoade dintr-un serial decat un film, pentru ca na, depinde de fiecare.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Simpatic):

Stiu, mi-am dat seama ca nu vorbesti cu rautate si-ti dau dreptate, la cele importante stiu si eu sa raspund, cred ca despre The Horde nici macar n-ai auzit sau vazut pentru ca e si cazul meu, deci consider ca i-am facut un bine baiatului laughing

| Simpatic a răspuns (pentru Alexuţ02):

Ai dreptate

| SkillDuTigre explică (pentru Alexuţ02):

M-ai ajutat iti multumesc! Chiar voiam sa vad acest film iar. Cred ca l-am descris corect dupa parerea mea big grin

| Alexuţ02 a răspuns (pentru SkillDuTigre):

Chiar l-ai descris bine, fără indiciile date de tine nu reușeam să-l găsesc, mai sunt filme de genul studenți, horror, etc, vizionează le și pe alea, Cabin in the woods de exemplu happy

13 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu cred ca asta este filmul far canibalii ma duc mereu cu gandul la seria Wrong Turn, sunt vreo 6 parti parca

| SkillDuTigre explică (pentru Simpatic):

Nu prea sunt vazuti ca fiind canibali mai mult traficanti de carne de om nu o mancau. Omorau oamenii din padure si dupa ii duceau in alta parte, si acest puscas marin era plin cu muschi a omorat tot ce ii statea in cale cu un pistol care nu vroia sa il ia cu el.

| Andrei200202 a răspuns (pentru Simpatic):

Fain filmul

| Simpatic a răspuns (pentru SkillDuTigre):

Da,din cele ce spui nu este filmul spus de mine, mai ales ca in Wrong turn este vorba in fiecare dintre cele 6 parti de cate un grup de oameni dusi intr-o excursie si apoi atacati de un fel de canibali mutanti!

| SkillDuTigre explică:

Cine ma ajuta sa il gasesc este un geniu! filmul este foarte bun!