| MadalinDragos a întrebat:

Am vazut cu multi ani in urma, un film vechi in care ucigasul omora prin intemediul televizorului, avand o aparatura care trimetea o raza laser si ii omora pe moderatorii tv. Stie cineva cum se numeste filmul?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Covidul si cancerul

| gabicoo a răspuns:

Călin Georgescu Story!

| KovacsB a răspuns (pentru gabicoo):

Am deja precomanda pentru aparatul ala, am deja cateva nume in cap pentru teste.

| gabicoo a răspuns (pentru KovacsB):

Înseamnă că nu trebuie să mă mai uit la televizor în perioada următoare laughing

| KovacsB a răspuns (pentru gabicoo):

Sper ca aparatul ala sa functioneze si aici pe site, am cativa care imi tot raporteaza raspunsurile.
Astia nu inteleg o ironie nici daca le-o introduci cu ciocanul in capul ala mic.

| gabicoo a răspuns (pentru KovacsB):

@suntserios - în primul rând. Pe el trebuie testat aparatul - că e bun prieten și cu mine. Mi-a șters acum o lună un comentariu legitim - dovedind că nu are nici o picătură de cultură generală - am făcut contestație și minune mi-a fost acceptată. Și-au dat seama că individul nu are habar de literatură - că despre asta era vorba și mi-au repostat răspunsul. A fost o mare victorie.

Este ora 20:08 vreau să văd în cât timp îmi șterge comentariul. I-am scris adminei doamna Cristina să-i mai taie din nas lui @suntserios și vreau să văd dacă o face.