Buna.
Dupa cum stii prima parte este Twilight(amurg), adoua este New moon(luna noua), a treia Ecipse(eclipsa) iar a patra (care nu a aparut inca) este Breaking down(zori de zi).
Twilight(amurg)
new moon(luna noua)
eclipse(eclipsa)
breaking down(zori de zi ce va fi impartit in 2 parti una cand bella este inca om iar cealalta cand se va transf.in vampir)asta este urmatoarea parte si ultima.
Primul e Twilght, apoi e Twilight:New Moon, urmeaza Twilight:Eclipse si Twilight:Breaking Dawn.
Prima parte se numeste Twilight(Amurg), a doua parte New moon(Luna noua), a treia The Twilight Saga Eclipse(Eclipsa), iar a patra parte se numeste Breaking dawn(Zori de zi) care va fi impartita in doua parti Breaking dawn part 1 si Breaking dawn part 2.
Amurg, New Moon, Eclpise, si Breaking Dawn prima parte o sa apara anul asta la cinema, pe 18 noiembrie
Sper ca te-am ajutat:*:*!
Twilight e primul, al doilea este New Moon, al treilea este Twilight Saga: Eclipse, iar ultimul este Breaking Dawn care inca nu a aparut, iar premiera sa este in noiembrie, pls funda:d
Prima parte : Twilight
a doua parte : Twilight saga New moon
a treia parte : twilight saga Eclipse
a patra parte :twilight saga breaking dawn
Pai e,,Twilight''(Amurg)-,, New Moon''(Luna Noua)-,, Eclipse''(Eclipsa) si anul asta apare al patrulea film, pe 18 noiembrie,, Breaking Dawn''(Zori de Zi) partea I si anul viitor partea a II-a...
Dupa Twilight (2008) urmeaza New Moon (2009) apoii Eclipsa(2010) si anul asta in noiembrie am auzit ca va aparea si cerl deal patrulea dar eu vreau sa le vad pe internet dr nu gasesc ptc eu nu am HBO (se vot difuza pe canalul asta )
Twilight New Moon Eclipse Breaking Dawn (apare in data de 18 noiembrie 2011). Asta e ordinea.