Hey... dupa cum ti-am zis, imi amintesc de o fiica, daca ne referim la acelasi film se numeste The dark. The Dark este un film din anul 2005, bazat pe romanul Sheep al lui Simon Maginn.
Sper ca te-am ajutat.
Faza cu mama are isi cauta fiul intr-o pestera suna a Orfelinatul. Totusi nu-mi amintesc sa fi fost oi pe acolo. Scuze, cred ca nu te pot ajuta.
Am vazut si eu filmul mai demult si as dori sa-l revad dar nu mai stiu cum se numeste.era vorba de un pastor care a pacalit oamenii din satul acela sa se arunce de pe stanca iar cand cineva se arunca un om mort se intorcea pe pamant.tipa se mutase cu fiul ei in acel sat dupa ce se despartise de sotul ei iar apoi baietelul disparuse si ea a reusit sa afle faza cu pastorul si s-a aruncat in mare pentru a-si salva fiul.el s-a intors insa ea a murit. ceva de genu era parca. daca afli titlul te rog sa ma anunti merci
Ciudat film, parca a intrat in pamant, imi amintesc ca o familie cu o fetita s-a mutat la o ferma pe o insula si oile de acolo sareau de pe stanca. si cand fiica lor a disparut, au aflat ca in casa de acolo, cu nu stiu cati ani mai devreme a trait o alta familie a caror fetita a fost omorata de propria mama. si la sfarsitul filmului mama fetei din prezent moare pentru asi salva fica, iar fata gaseste in final cheia unei cutii pe care o deschide si vede o poza cu fetita de acum X ani si tatal ei si inlocuieste poza... cu ea si tatal ei imi pare rau ca nu-mi amintesc numele filmului
Si am gasit si filmul de care spuneai, cu o mama in cautarea fiului sau, se numeste The Ring, sunt 2 parti
UnchiulRamiz întreabă:
Alexandru_Cepeş_1996 întreabă: