| BossMan a întrebat:

Am vazut mai demult un film, dar nu mai stiu cum se numeste era de comedie, era vorba despre un adolescente la vreo 17-18 ani, care era foaaarte slaab si fraeru scolii.Si mai tin minte ca il trage bibliotecara scolii sau secretara directorului, o hoasca urata ii rupe cucu si el nu stiu cum face, ajunge in inchisoare si intalneste un puscarias(actor de culoare) si il invata sa fie smecher, si devine bataus asta fiind vara cred.Si cand incepe anul de scoala find iesit de le puscarie, el aranjeaza sa vina la scoala fiind adus in lanturi de catre politie, smecher de tot, si arunca bricheta in spate si din greseala da foc la nu stiu ce. Si la sfarsitu filmului, cred ca la fotbal nu stiu se imbraca ca mel gibson in filmu ala cu razboiu se picteaza pe fata cu alb si albastru si cu costum dela de lupta cam atat tin minte va roooog ajutati-ma il caut de cateva saptamani bune funda cine imi spune numele sau cum sa il gasesc

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Se numește „The New Guy" - Tipul cel nou (2002) cu DJ Qualls.
http://www.youtube.com/watch?v=XMm-o3GaU9g
Numai bine.

1 răspuns:
| TheAce a răspuns:

Filmul se numeste ''the new guy'' cu Dj Qualls in rolul principal. Eddie Griffin e ''tipul negru'' de care spuneai.