Seamănă, oarecum, vag şi de departe cu povestea din La răscruce de vânturi, Wuthering Heights, problema e că romanul lui Emily Bronte a fost ecranizat de n-şpe ori de la începuturile cinematografului şi până azi, aşa că nu pot ghici exact ce variantă ai văzut, cele mai cunoscute sunt cel din 1939, cu Laurence Olivier şi Merle Oberon, cel din 1970, cu Timothy Dalton, cel din 1992, cu Juliette Binoche şi Ralph Fiennes http://www.youtube.com/watch?v=4clztbOrFps
Am uitat ... el ii da colierul ficei lui. Sau cel putin asa tin eu minte. Nu va tineti strans de amintirile mele ca sunt cam vagii ).
Wayy mersi mult :*:* aqualuna ... m-am uitat si nu l-am vaz pe niciunu din cele trei l-am vazut pe cel din 2009 ...era acolo pe linkul care mi l-ai dat , desi o sa le downloadez si pe celelalte sa vad cum sunt chiar imi place aceasta poveste mai ales c-ai drama mersi mult :*
oo. da, si mersi mult pentru ca ai putut sa iti dai seama de film ... m-am uitat acum la inceput si nu-i nici pe departe cum mi-l aminteam eu ... oricum mersi mult :*:*