| Alex9595 a întrebat:

Am vazut odata pe PROTV sau pe Antena 1 un film cu un sarpe thinking Stiu ca nu i-am vazut sfarsitul si as vrea sa-l vad. Nu era Anaconda (nici 2, nici 3). Imi amitesc doar cateva scene din el... Stiu ca eram mic cand l-am vz. Stiu ca era o familie la un gratar sau cv de genu. Si ii ataca sarpele. Ei se baga in masina iar barbatul era mancat primul apoi ii manca si pe cei din masina. Stiu ca mai mancase niste vaci si lasa oasele sau urme in urma. Daca sti la ce film ma refer ma rog spuneti-mi...

8 răspunsuri:
| AndreeaAda02 a răspuns:

Parca era un sarpe mare, mare! si nevasta i-a zis lu' ala sa intre in masina si el a zis ca da imediat...si a aruncat cu ceva in sarpele ala, si apoi sarpele l-a mancat. asa era?

| Alex9595 explică (pentru AndreeaAda02):

Da! parca... Cum se numeste?

| Alex9595 explică (pentru AndreeaAda02):

Cred ca era o matura sau cv de genu laughing).

| AndreeaAda02 a răspuns (pentru Alex9595):

Inca nu l-am gasit ...nu stiu cum se numeste. Incerc sa dau de el, caut pe google pe YT, ca si eu vreau sa-l vad.

| AndreeaAda02 a răspuns:

Eu m-am uitat pe youtube la mega snake (la tot filmul) dar nu am vazut partea aia de care ziceai tu...eu cred ca era alt film.

| BiiaBiianca a răspuns:

Se numeste ''asasinul tacut'' dar nu stiu unde il poti gasi

| Alex9595 explică (pentru BiiaBiianca):

Asta era mersi... Cred ca de fapt se numeste MEGA SNAKE. Dar cei de la Tv lau tradus asasinul tacut... Ms mult.

| BiiaBiianca a răspuns (pentru Alex9595):

Da,se poate...cu placere!happy