Am vazut pe la inceputul anului pe ProTV un film caruia i-am uitat numele era cam asa:
Doua familii se intelegeau foarte bine
In timp ce membrii lor se stransesera sa manance fetele lor cam de 8-9 ani au disparut nu mai stiu daca ambele ia acelasi timp
Au fost cautate. Mult timp dupa, hainele lor au fost gasite
Parintii le-au recunoscut dar doar tatal uneia dintre fete a continuat sa spere ca sunt in viata
Criminalii erau 2 batrani care dupa ce le murise fiul au renuntat la a mai crede in Dumnezeu
Vroiau sa se razbune moartea copilului rapind si chinuind pana la moarte altii
Cand tatal a ajuns la casa lor a fost otravit si inchis intr-o groapa peste care era asezata o masina acolo a gasit un fluier rosu care apartinea copilei lui.
Fetele au fost gasite
In timp ce criminalistii cercetau proprietatea batranilor tatal inchis in groapa a ingeput sa fluiere ajutanduse de ce gasise.
aici se tarmina filmul, cand unul din politisti il aude
in film mai apare si un nebun care desena in continuu un fel de labirinte
peretii apartamentului sau erau si ei acoperiti cu astfel de desene
Stiu ca am scris foarte mult dar e filmul meu preferat si vreau sa stiu ce nume are.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.15.31.168) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro