| Alëxąndŕą a întrebat:

Am vazut un film asta noapta cu o fata numita Jesira si ea era bona la un om numit domnul Vous parca si Zack copilul ei o tot facea araboaica si ea zicea nu sunt araboaica tata e crestin! Si a gasit orevista din astea stiti din astea cu tarfe si se tot uita si a gasit prezervative domnul vous a stat cu bratele in ea si a dezvirginato cu degeetele desi eu m-am intors ceva timp cu fata la perete ce vroiati sa citesc "ma doare" si apoi a iesit pe usa si a zis te rog scuzama sau iarta-ma ceva gen si taicasu era logodit cu o femeie asa pana aici ea s-a indragosit ca sa zic de un baiat negru si taicasu era rasist si apoi nu sau mai vazut o colega dea ei o blondina asa sa spun ea cerut voie sa doarme la ea si ea a is sa il intreb pe tata era un alt subiect Jesira vrooia sa it ea interviu cuiva domnului Vous ca era o chiestie cu r care risca sa fie chemat sub arme asa si ea zis tata poate o prietena sa doarma la noi? este vorba de o fata alba si el a zis nu conteaza culoarea daca e fata si blondina a spusca tatal sau pare dragut si ea a zis nu chiar asa e rasist a zpus ca e indragostita de baiatul negru Thomas a da am uitat sa va zis ea are 13 ani si a zi ca daca il asculti si tu esti o rasista si sau dus la scoala a incercat sa se inpace el a zis ca nimic nu ar face sa se inpace ba da sa faca sex cu el si zice cica laughing) bine si intreaba ai un prezervativ zice nu si apoi da eu am un prezervativ dar nu pute face la mine ai mei lucreaza pana tarziu dar nu pot sa am duc si sa iau prezervativul va trebi sa asteptam pana maine gata cam atat e adica e ma mult dar atatea detalii va trebie nu 1000000000 asa ca DAU UN FUNDOI

3 răspunsuri:
| LucianGabriel a răspuns:

Pentru ce dai "un fundoi'? n-am inteles mai nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cazul 39 (case39)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

n-am inteles mai nimic nu esteCazul 39 am gresit intrebarea am raspuns la intrebare nepotrivita scuze