| DanHePai a întrebat:

Am vizionat demult un film sau serial dar parca film, in care erau o echipa speciala si trebuiau sa salveze nevasta unui nebun si seful echipei speciale nu il trimite pe sniperul obisnuit sa se urce intr-un bloc ci pe altul iar acesta rateaza si nebunul ori se sinucide ori isi omoara nevasta. Dupa ziua accea se intalneste toata echipa la ceva bar unde era un joc in care trebuia sa lovesti un sac de box si cine facea scor mai mare castiga, sniper obisnuit il provocase pe sef cu ideea "cine pierde pleaca din echipa" si castiga seful pentru ca el a lovit cu coada pistolului. Mai tin minte ca apoi sotia sefului este rapita si incercand sa o salveze rapitorul ii omoara toata echipa. Totul parca se intampla in Detroit. Multumesc, dau funda =)

6 răspunsuri:
| andreibp a răspuns:

Sincer imi pare rau ca nu stiu ce film e, dar e un film SUPER TARE! daca vrei iti pot recomanda 7 filme pe care le vei urmarii si iti for placea, sunt filmele mele referate sunt de ACTION, ADVENTURE, Shooter, in nici un fim nu vei gasi ceva cu tenta sexuala in cazul in care ai 12 ani ca mine si vrei sa te uiti cu cineva de la tine din familie, daca ai 18< tot o sa iti placa sper, daca vrei detalii despre ce filme zic da-mi aici explicatie

| DanHePai explică (pentru andreibp):

As vrea sa stiu, si am mai mult de 12 ani, multumesc.

| andreibp a răspuns (pentru DanHePai):

Salut

| DanHePai explică:

Imi raspund singur, poate mai intereseaza pe cineva: S.W.A.T.: Firefight

Iti recomand HUNGER GAMES pe toate fiindca altfel nu plangi

Si the maze runner 1/2/3