| alexandervik07 a întrebat:

Am vorbit cu o fată timp de un an
si o iubesc foarte mult dar ea nu mai vrea să vorbeasca cu mine
si eu fara ea simt ca nu pot.
i am fost si sunt loial si cred ca si ea
dar imi spune ca nu mai vrea relatie ce sa cred?
sunt un baiat mai cuminte si bun
si mi e frica sa o pierd
ce pot face ca ma doare enorm
plang in fiecare zi.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MrAM a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun insa tot ce ai descris a dus la distantarea voastra.
1 o iubesti foarte mult si nu mai poti fara ea. Ghici ce? Femeile in general nu suporta asta. Se simt sufocate, eventual se plictisesc. Stiu ca suna ciudat pentru tine da secretul e sa stii cand sa o,, iubesti" si cand sa ii oferi spatiu, efectiv sa o lasi si pe ea sa se gandeasca la tine, sa te caute in alte cuvinte.
2. Baiat cuminte si bun esti cu sotia poate, nici atunci insa. Cu iubita categoric nu! Si nu comfunda asta cu toti cocalarii obositi. E importat sa fii ferm, sa tii capul sus, sa stii sa iei decizii si sa-ti spui punctul de vedere in relatie si alte aspecte. Orcat de mult te doare si oricat de mult te milogesti la ea mai rau faci. Capul sus si nu-ti lasa demnitatea sa sufere. Ai sa inveti din asta chiar daca ai sa mai vorbesti cu ea sau nu, asta e cel mai important aspect. Si respecta decizia ei.

| alexandervik07 explică (pentru MrAM):

Da așa am făcut
I am respectat decizia si nu o mai sufoc cu nimic.
dar cel mai mult doare că unele promisuni nu sunt pana la final.
am crezut intotdeauna ca mai exista oameni care iubesc sincer si pur.
oricum multumesc happy
ceea ce am sa fac este sa o respect incontinuare si sa fiu la fel de cuminte.
cel mai mult imi doresc sa ma vindec.

| MrAM a răspuns (pentru alexandervik07):

Sa iubesti sincer si pur mai vezi prin telenovele din pacate. Daca vrei ca relatia sa fie oky trebuie sa va indepliniti nevoile in primul rand. Si aici iti sugerez sa te gandesti la tine si dupa la ea. Daca nu da de altul mai bun o sa-ti duca dorul ai sa vezi, insa pana atunci chill si pe treaba ta. Bafta!

| popescuhertz a răspuns:

Îmi pare rău să auz că treci prin această situație dificilă. Înțeleg că ești îndurerat și că îți este frică să o pierzi pe aceasta fată.

Cu toate acestea, este important să înțelegi că deciziile și sentimentele fiecărei persoane sunt valabile și trebuie respectate. Dacă ea ți-a spus că nu mai vrea o relație cu tine, atunci este important să o respecti și să înțelegi că decizia ei este finală.

Poate că este dureros să înțelegi acest lucru, dar este important să îți îndrepți atenția asupra ta și să începi să te ocupi de propriile tale nevoi și să îți continui viața. Poate că te ajută să vorbești cu un prieten în care ai încredere sau cu un terapeut care poate să te ajute să procesezi această situație și să înveți să mergi mai departe.

Este important să înțelegi că orice relație poate lua sfârșit, indiferent de cât de mult o iubești și de cât de bun ești. Este normal să te doară și să plângi, dar trebuie să înveți să mergi mai departe și să îți continui viața.

| alexandervik07 explică (pentru popescuhertz):

Da așa am să fac o respect si i-am dat libertate
nu o mai deranjez cu absolut nimic
si conversatia noastra nu s-a incheiat cu certuri sau jigniri
Doar imi doresc sa ma vindec.
multumesc frumos oricum.