| Claudiu2011 a întrebat:

Am vz mai demult un film si nu imi mai amintesc numele.Pot sa va dau cateva indicii poate il stiti voi.Era vb despre un barbat care isi pierduse familia.El era inginer/tehnician sau ceva de genul asa. imi amintesc ca vroia sa se razbune si facea tot felul de bombe.Pana la urma ei credeau ca l-au "prins" si la bagat la inchisoare, dar de acolo el avea un tunel si iesea cand vroia din inchisoare si omora oamenii care considera el ca trebuie sa moara.era si o replica din film in care vb niste oameni ceva de genul: nu aveti cum sa il opriti daca el vrea sa omoare in continuare si singura sansa e sa colaborati cu el...(e posibil sa ma insel nu imi aduc aminte bine dar bombele le detona cu ajutorul unui telefon sau ceva de genul asta) a si imi amintesc ca in final el moare, pentru ca astia se prind ca el iesea cand doarea din inchisoare prin tunel si ii pregatesc lui o surpriza.ii pun bomba sub patul din inchisoare.

Răspuns Câştigător
| sonya a răspuns:

Buna,

Este vorba de filmul Law abiding citizen http://www.imdb.com/title/tt1197624/. Acolo ai si trailerul.

Pa, pa.

2 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Bună

Se numeste Law Abiding Citizen.

O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmul despre care vorbesti se numeste Law Abiding Citizen.

E un film frumos, si poti gasi rezumatul sau pe imdb.com.

O zi frumoasa!