| Bibi16 a întrebat:

Amurg este film sau serial? Cand incepe(va fi pe pro tv nu)?

12 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

The Twilight Saga(Amurg) e o serie de patru cărți după care s-au făcut, până în prezent, 3 filme, al 4-lea va apărea anul acesta. Va fi pe ProTv în curând.happy

| CetateancaTurmentata a răspuns:

Vad ca s-a creat multa confuzie. Amurg (in engleza,, Twilight") este un film. Nu un serial, chiar daca filmul are mai multe parti, mai exact 3 filme existente si mai urmeaza sa apara 4 si 5. Initial trebuia sa aiba numai 4 parti, dar pana la urma autoarea Stephenie Meyer s-a decis ca ultima carte din serie ar trebui sa fie ecranizata in doua filme. Daca va fi dat si la televizor stiu doar ca HBO a dat primul film. Din pacate doar primul. Daca va fi dat sau nu pe Pro TV, ei bine, si eu am auzit de la o colega ca s-ar putea sa-l dea pe Pro TV. Dar chiar daca nu o sa-l dea, nicio grija, pe internet au aparut toate cele trei parti existente subtritrate si in romana, cei drept subtritrarea cam lasa de dorit, dar asta e.

| soraluisatan a răspuns:

Amurg este film dar are mai multe parti.parca 2 si a treia e in curs de filmare...pro tv va difuza prima partehappy

| Squmppaaaa a răspuns:

Amurg e ca o parte din ECLIPSA ( prima parte, inceputul) mai este si saga amurg big grinwinking

| BandOfHorses a răspuns:

film pe mai multe parti, va fi in curand pe Pro Tv prima parte

| Akka a răspuns:

Twilight Saga - reprezinta o serie de 4 filme( Twilight, New Moon, Elipse, Breaking Down)...Twilight( simplu)- este primul FILM al seriei, a aparut in anul 2008 si la protv cred ca nu va aparea prea curand ...sau nu stiu laughing il difuzeaza pe hbo happy

| NobodyUnderstandMe a răspuns:

Amurg este un film happy e posibil sa fie pe protv, la fel cum sunt difuzate oricare alte filme.Dar amurg nu este serial pe care sa'l poti urmarii in fiecare zihappy

| katerina_8372 a răspuns:

Amurg este un film format din patru parti:Twilight, New Moon, Eclipsa si va urma a patra parte Breaking Down.este bazat pe cartile lui stephenie meyer

| katerina_8372 a răspuns:

Amurg este un film format din patru parti:Twilight, New Moon, Eclipsa si va urma a patra parte Breaking Down.este bazat pe cartile lui stephenie meyer.nu cred ca va fi difuzat pe pro tvdar mai intai va fi in cinematografe

| eunikky001 a răspuns:

Mda bibi amur incepe acum vineri la 20:30

| cocolina2012 a răspuns:

Pai este un film si u stiu cand incepe eu totusi am auit ca in 2012 adica in anul acesta abia astept sa inceapa