The Twilight Saga(Amurg) e o serie de patru cărți după care s-au făcut, până în prezent, 3 filme, al 4-lea va apărea anul acesta. Va fi pe ProTv în curând.
Vad ca s-a creat multa confuzie. Amurg (in engleza,, Twilight") este un film. Nu un serial, chiar daca filmul are mai multe parti, mai exact 3 filme existente si mai urmeaza sa apara 4 si 5. Initial trebuia sa aiba numai 4 parti, dar pana la urma autoarea Stephenie Meyer s-a decis ca ultima carte din serie ar trebui sa fie ecranizata in doua filme. Daca va fi dat si la televizor stiu doar ca HBO a dat primul film. Din pacate doar primul. Daca va fi dat sau nu pe Pro TV, ei bine, si eu am auzit de la o colega ca s-ar putea sa-l dea pe Pro TV. Dar chiar daca nu o sa-l dea, nicio grija, pe internet au aparut toate cele trei parti existente subtritrate si in romana, cei drept subtritrarea cam lasa de dorit, dar asta e.
Amurg este film dar are mai multe parti.parca 2 si a treia e in curs de filmare...pro tv va difuza prima parte
Amurg e ca o parte din ECLIPSA ( prima parte, inceputul) mai este si saga amurg
Twilight Saga - reprezinta o serie de 4 filme( Twilight, New Moon, Elipse, Breaking Down)...Twilight( simplu)- este primul FILM al seriei, a aparut in anul 2008 si la protv cred ca nu va aparea prea curand ...sau nu stiu il difuzeaza pe hbo
Amurg este un film e posibil sa fie pe protv, la fel cum sunt difuzate oricare alte filme.Dar amurg nu este serial pe care sa'l poti urmarii in fiecare zi
Amurg este un film format din patru parti:Twilight, New Moon, Eclipsa si va urma a patra parte Breaking Down.este bazat pe cartile lui stephenie meyer
Amurg este un film format din patru parti:Twilight, New Moon, Eclipsa si va urma a patra parte Breaking Down.este bazat pe cartile lui stephenie meyer.nu cred ca va fi difuzat pe pro tvdar mai intai va fi in cinematografe
Pai este un film si u stiu cand incepe eu totusi am auit ca in 2012 adica in anul acesta abia astept sa inceapa
Williama întreabă: