anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Animeurile nu sunt desene animate! sunteti de acord?

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

Evident. Desenele animate sunt pentru absolut toate varstele (nici chiar). Pe cand sunt animeuri pentru copii peste o anumita varsta, pentru adolescenti. Nu vei vedea un copil de 5 ani uitandu-se la un anime. Pentru ca in primul rand animeurile sunt ca niste seriale, au mai multe episoade care au o legatura unu cu altul. Pe cand Tom si Jerry de exemplu, are mai multe episoade, insa nu au legatura intre ele. Si in al doilea rant sunt in japoneza, si sunt tritate in romana si engleza, un copil de 5-6 ani, sau chiar 7 nu stie sa citeasca indeajuns de repede incat sa inteleaga ceva.

11 răspunsuri:
| Karashi a răspuns:

Sunt 100% de acord...de multe ori multi oameni zic ca e accelasi lucru, dar nu-i asa! Animele sunt mai, mai speciale, desii seamana ce desenele animate intr-un fel, sunt foarte diferite, si crede-ma sunt experta in asa ceva! happy

| Luts02 a răspuns:

Intr-un fel ele sunt desene animate dar nu pentru toate varstele.Adica sunt niste desene create pentru cei mai mari si putem sa le spunem cum vrem.Nu are mare importanta.

| edy132 a răspuns:

Death Note este un anime si este mai mult decat un desene, nu se compara cu nici un desene cand vine vorba de logica, deductie. Este anime meu preferat, dupa acest anime sa facut un film si este foarte cunocut.

| Laura a răspuns:

Și ce-or fi? Filme cu actori? laughing

| Eff a răspuns:

Cerul nu e albastru si apa nu e uda, sunteti de acord?

| Viper_1588 a răspuns:

Depinde si ce fel de animeuri, sa nu fie hentai, atuncea nu se mai pot numi desene animate

| TheClassicGuitar a răspuns:

DA, funda? plsss laughing

| iasmina0archie0fan a răspuns:

Nu stiu ce sa spun. Dupa parerea mea sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da' ce sint?

| FuwaFuwa a răspuns:

Ai dreptate
e o mare diferenta dintre caricaturile alea de desene animate si Anime-uri.

| Dety a răspuns:

În această categorie intră și filmele animate (gen Madagascar, Ice Age), și anime-urile americane (gen South Park), și anime-urile japoneze (gen Naruto, Dragon Ball Z, etc), cele din urmă fiind bazate în special pe manga (adică benzi desenate japoneze)
Fundita plss