| xJelenaTrueLove a întrebat:

Are cineva idee cam cat ar costa filmele twilight pe DVD?

Si apropo de TWILIGHT aveti idee daca zvonurile conform carora in Breaking Dawn Bella si Edward mor?
Am auzit ca va fi mult sange si multe scene violente si de aceea minorii nu vor avea acces decat insotiti.

Din orasul meu cunosc peste 180 de minori care vor sa vina la film.Ar trebui semnata o petitie a minorilor din punctul meu de vedere.

In fine cine ma ajuta dau funda.

Răspuns Câştigător
| DiannaDia a răspuns:

In prim rand mi-ai furat poza de la mess rolling on the floor in al doilea rand cred ca costa 55 lei sin in al 3-ilea rand nu moare nimeni! nici bella in timpul nasterii, nici edward cand se bate cu fam. lui cu volturii! funda?

9 răspunsuri:
| upssss_4824 a răspuns:

Pai dvd costa in jur 50 (mai bine te uiti pe net)
bella si edward nu mor am citit eu cartea e doar o barfa
da am auzit si eu ca zori de zi nu va fi pentru minori dar sper ca pana la urma sa il putem vedea pe net

| EveEve a răspuns:

Mda... va fi interzis minorilor

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

In carte nu moare nimeni, mai ales in prima parte a filmului, pentru ca o sa fie doua, singurele scene mai infioratoare e aia in care naste Bella si poate scenele din luna de miere a lui Edward si Bella (nu sunt sigura daca o sa fie in prima parte a filmului). Filmul nu are nici macar trailer oficial inca. Repet, nu moare nimeni, nici macar cand Voltorii vin sa-i atace, dar aia e pe la sfarsit...
cat despre preturi, o cautare pe google ajuta mereu
http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/Film/Amurg/4009p.aspx

| geolovesedward a răspuns:

Filmele ar costa in jur de 60 de lei noi pe dvd (eu's mai ilegalalaughing le-am descarcat de pe nethee hee parca asa am vazut in carrefour
si in breaking down nu moare nici Edward si nici Bella, ci doar Irina pe la sfarsit
nu vor avea voie minorii deoarece cand va neste bella va fi foarte mult sange...de aia
sper ca te am ajutatwinking

| alyna a răspuns:

Eu am vazut fiecare dvd la pretul de 49, 90 ron.
Si eu sunt fan twilight si nu cred zvonurile ca ei ar muri la sfarsitul seriei, in primul rand pentru ca Stephenie Meyer nu ar fi de acord, iar in al doilea rand pentru ca nu ar respecat cartea. vor fi multe scene violente datorita luptei dintre familia Cullen si Clanul Volturii, iar astea sunt doar zvonuri.
Si da eu sunt de acord cu petitia.
sper ca te-am ajutat!

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Sunt alea*
laughing)

| KiryuZero a răspuns:

Nu s-a pus p dvd

| Myuu a răspuns:

In Breaking Dawn nu va muri nimeni, CD costa in jur de 56 lei si filmul Breaking Dawn nu va fi interzis minorilor, eu am auzit ca va fi interzis datorita faptului ca sunt scene de dragoste intre Edward si Bella, dar in fine sunt doar zvonuri, vom vedea la premiera big grin