Lasa filmul si pune mana pe o carte... suferi de sindromul K...pe langa asta, se scrie "intr-o vacanta", nu se scria "ia", ci "ea". Serios, pune mana pe o carte
Dacă tot corectezi pe cineva, demonstrează că poți mai mult!
Nu cred ca e ceva gresit in raspunsul meu. Pe langa asta, nu cred ca am gresit cu nimic ca l-am corectat. Ar fi trebui sa-i spun ca scrie foarte bine?
Ești sigur? Ți-ai verificat postarea? : ))
Într-adevăr, dacă l-ai corectat, nu ai greșit cu nimic.
Te rog frumos sa ma ierti ca am uitat sa pun o litera, da? Chiar imi pare foarte rau ca am tastat repede si am omis o litera. Totusi, faptul ca am omis eu o literea, nu se compara cu gramatica celui ce a pus intrebarea.
Exact, o literă. Bravo, ți-ai reeditat răspunsul.
Dar semnele de punctuație și ortografie, unde sunt?
Hai, lasă! Mai trecem și cu vederea. Pe siteul ăsta, chiar e necesar. Altfel, se intră în polemici.
"Lasa filmul si pune mana pe o carte... suferi de sindromul K...pe langa asta, se scrie "intr-o vacanta", nu se scria "ia", ci "ea". Serios, pune mana pe o carte".
Din obisnuinta am pus puncte de suspensie, lucru pe care cred ca toata lumea il mai face. Cred ca virgulele sunt la locul lor. Scuza-ma, imi cauti mie nod in papura pentru ca l-am corectat pe el.
Serios? Daca doreai, o lasa-i de la inceput si nu te bagai in seama. Raspunde-i frumos omului si vezi-ti de treaba ta, in loc sa-mi faci mie observatie pentru o litera si niste semne de punctuatie pe care se pare ca nu le vezi. O seara buna!
Ce iritat ești. Stai calm.
Te citez " Raspunde-i frumos omului".
Tu DE CE nu ai făcut la fel?
Raspunsul era mai sus si nu m-am putut abtine sa nu ma leg de gramatica lui.
Ma leg de intrebari, nu de raspunsuri, e o diferenta.
p.s sunt fata.
Să fii iubit... ă!
Pasiunea ta e să "corectezi" întrebările, a mea este să corectez totul.