Am cautat pe net si am gasit niste informatii. Uite aici toata cariera lui in televiziune :
Înainte de a începe cariera de televiziune în calitate el a făcut mai multe misiuni de modelare, prezinta la sol, reclame şi chiar a găzduit un show de radio. Mai târziu, el a intrat în Gladrags Mega Contest Manhunt model în 2004 şi sa încheiat la câştigarea premiului pentru "cel mai popular model." [1] Apoi, printr-un concurs la nivel national vânătoare de talente Balaji Telefilms el, împreună cu alte cinci persoane, s-au selectat să joace într-un spectacol Oportunitati MTV Kitni Mast Hai Zindagi. Apoi a urmat Printesa Dollie Aur Bag Uska Magic în cele din urmă se încheie până în Kasautii Zindagii Kay într-un rol negativ. După aceea, a făcut Solhah Singaarr privind Sahara One şi unele stints scurte pe CID Parrivaar şi, înainte de a face rolul populare de Dr. Armaan Mallik în Dill Mill Gaye. El a ancorat STAR One realitate show de televiziune Zara Nachke Dikha sezonul 1. El a fost al doilea runner-up în reality-show de dans - Jhalak Dikhhla Jaa Sezonul 3. În 2009 el a co-găzduit de muzică arată idee Rocks India la TV Culori. În 2010 a participat ca un concurent în Khatron Ke Ediţia Khiladi 3. În curând Karan va fi vazut oferind într-un videoclip de cantareti Neha Kakkar & Kakkar Sonu. În 2011, el a găzduit o realitate care călătoresc spectacol "Perfect Couple", pe canal [V] şi a făcut, de asemenea, un aspect deosebit pe Dil arată Dosti Dance pe canal [V] în calitate de profesor Karan Mallik. Karan filmul de debut al lui Bollywood Lorie este, de asemenea, în curs de producţie şi va lansa în curând.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Asta chiar nu stiu dar m-ai facut curioasa. In orice caz stiu ca Armaan Malik (Karan Sing Grover) a prezentat o emisiune renumita in India. Apropo, ei se vor intoarce in serial
, si ma bucur ca mai sunt fani
Cand el avea un cercel in ureche, si juca cu jennifer winget era in kasautii zindagii ky
catalin208 întreabă: