| laurairina98 a întrebat:

Armaan malik din intalnirea inimilor si jennifer winget mai joaca si in alt serial sau au mai jucat impreuna? pentru ca am vazut pe youtube un videoclip in care armaan statea langa jennifer si avea un cercel in ureche si se imbraca mai ciudat

Răspuns Câştigător
| Danyelusha a răspuns:

Am cautat pe net si am gasit niste informatii. Uite aici toata cariera lui in televiziune :
Înainte de a începe cariera de televiziune în calitate el a făcut mai multe misiuni de modelare, prezinta la sol, reclame şi chiar a găzduit un show de radio. Mai târziu, el a intrat în Gladrags Mega Contest Manhunt model în 2004 şi sa încheiat la câştigarea premiului pentru "cel mai popular model." [1] Apoi, printr-un concurs la nivel national vânătoare de talente Balaji Telefilms el, împreună cu alte cinci persoane, s-au selectat să joace într-un spectacol Oportunitati MTV Kitni Mast Hai Zindagi. Apoi a urmat Printesa Dollie Aur Bag Uska Magic în cele din urmă se încheie până în Kasautii Zindagii Kay într-un rol negativ. După aceea, a făcut Solhah Singaarr privind Sahara One şi unele stints scurte pe CID Parrivaar şi, înainte de a face rolul populare de Dr. Armaan Mallik în Dill Mill Gaye. El a ancorat STAR One realitate show de televiziune Zara Nachke Dikha sezonul 1. El a fost al doilea runner-up în reality-show de dans - Jhalak Dikhhla Jaa Sezonul 3. În 2009 el a co-găzduit de muzică arată idee Rocks India la TV Culori. În 2010 a participat ca un concurent în Khatron Ke Ediţia Khiladi 3. În curând Karan va fi vazut oferind într-un videoclip de cantareti Neha Kakkar & Kakkar Sonu. În 2011, el a găzduit o realitate care călătoresc spectacol "Perfect Couple", pe canal [V] şi a făcut, de asemenea, un aspect deosebit pe Dil arată Dosti Dance pe canal [V] în calitate de profesor Karan Mallik. Karan filmul de debut al lui Bollywood Lorie este, de asemenea, în curs de producţie şi va lansa în curând.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

2 răspunsuri:
| Danyelusha a răspuns:

Asta chiar nu stiu thinking dar m-ai facut curioasa. In orice caz stiu ca Armaan Malik (Karan Sing Grover) a prezentat o emisiune renumita in India. Apropo, ei se vor intoarce in serialwinking, si ma bucur ca mai sunt fani happy

| lilicutza0009 a răspuns (pentru Danyelusha):

Cand el avea un cercel in ureche, si juca cu jennifer winget era in kasautii zindagii ky