| superfannarutoshippuden a întrebat:

As dori cat mai multe raspunsuri.Care este personajul vostru preferat din naruto shippuden.

15 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

Naruto pentru ca este foarte bun la suflet, isi ajuta prietenii, ii sustine si vrea sa ii salveze de la lucrurile pe care le fac ei si nu sunt chiar potrivite, chiar daca acestia nu ii multumesc intotdeauna si il jignesc cateodata.

| laurik1315 a răspuns:

Gaara, Neji si Shikamaru. De ce? Pai toti arata soperr laughing Pe shikamaru il plac pentru atitudine, pe gaara pentru cat de mult s-a schimbat si pe neji pentru aspect tongue

| annahandball a răspuns:

Personajul meu preferat este Uchiha Sasuke! Imi place de el pentru ca si-a sacrificat intreaga viata pentru as razbuna clanul.
Si-a petrecut 9 ani in ura razbunari, iar dupa ce la onarat pe Itachi a aflat ca fratele sau mai mare era nevinovat. Acum log ca a inebuit! Adica sa petreci 4 ani alaturi de un om infect(Orchimaru) care facea experimente pe oameni nevinovati pentru a obtine putere, iar dupa aceea sa afi ca Konoha a fost devina pentru omoarea clanului Uchiha.
Acum a luat o decize gresita: Sa distruga toata Konoha chiar daca numai 5 oameni din acest sat stiu adevaralul despre Itachi.Eu sunt sg ca Naruto il va ajuta sa-si revina la normal pr ca ei se inteleg oarecum.

| xCatastrophe a răspuns:

Kakashi Hatake 4ever! Fara comentarii!

| cal3star a răspuns:

Al meu e "Shikamaru Nara"
Daca ma intrebi "de ce?". Am un raspuns complex si simplu.
In primul rand imi place ideea din spatele talentului lui. Adica imi place cum reactioneaza toti cand reuseste sa aplice cu succes o umbra si in plus e foarte destept, lenes si talentat (exact ca mine laughing )

Cam atat...

P.S. Iti garantez ca majoritatea raspunsurilor vor fi naruto, sasuke si orochimaru tongue

| Diabolique a răspuns (pentru cal3star):

Orochimaru? cum de te-ai gandit la asta? Nu stiam ca e un personaj popular.
Intr-adevar, Naruto e preferatul meu daca vorbim despre Shippuden. A evoluat foarte mult si s-a maturizat in egala masura.
Cat despre primul Naruto, ii prefer pe Gaara si Orochimaru.
Numai bine!

| justfreelove a răspuns (pentru cal3star):

Esti sigur ca nu numai faptul ca e lenes il aveti in comun? Adica m-am uitat si eu la cateva episoade si in general naruto e singurul care ma face sa rad, iar shikamaru se vrea tipu tacut care da solutii geniale, ceea ce nu prea se intampla in realitate.

| LoStEyEs a răspuns:

Tsunade for EVER! tongue ador forta ei ( de fapt in realitate si eu ma antrenez ca sa fiu foarte puternica: fac alpinism, si badminton ), si reprezinta FOCUL, ceea ce ma reprezinta si pe mine.
Dar si Itachi e un personaj frumos. deci. ITACHI Si TSUNADE! e unul dintre ei? tongue

| AlexandraM776 a răspuns:

Din Shippuden cel mai mult imi place Gaara

| RainbowAndra a răspuns:

De mai multe personaje, dar principale sunt: naruto, kakashi, sakura, hinata, shikamaru si kiba cu akamaru

| CamyAngel a răspuns:

Fete:Sakura Haruno(imagine si suflet)
baieti:sasuke Uchiha(imagine si suflet dar nu prea im mai place la suflet in shippunden),Garra(imagine si suflet), Shikamaru(imagine si suflet), deidara[akatsuki]-nu stiu e asa mai glumet si dragut si de natuto(in shippunden arata mult mai bine si are un spirit de invingator)
Personajul meu preferat ar fi Sakura(pentru ca sunt fata).Iar baietii mai multi...:X
Parerea meabig grin

| alexandercandrei a răspuns:

Clar ca yondaime (tatal lui naruto daca nu stiti cine e)

| DruggedCandy a răspuns:

GaArA si HiNaTa stiu ca ea nu e as populara dar imi place atitudinea ei iar GaArA este sinistru misterios iar misterul face parte din mine X_x

| Wormel a răspuns:

Personajul meu preferat este Hidan de la Akatsuki!

| kysss25 a răspuns:

Pai...pe 1 loc e Kakashi, arata super si imi place modul cum se lupta, e mereu imprevizibil.Al 2-lea loc pot spune ca il inmanez lui Ino...trebuie sa fie si o fata draguta, inteligenta, si pot spune destul de puternica.Iar al 3-lea loc-Kiba:e amuzant, in egala masura imi place si de akamaru si de aseamenea, e destul de puternic

Întrebări similare