| aurasgm a întrebat:

As dori sa intreb de exista sezonul 2 sau episodul 65 si inc ontinuare a desenului animat REGELESAMAN si daca exista sa imi spuneti va rog

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Hei era sa uit daca nu ai la ce sa te uiti iti recomand animeul Naruto Shippuden e cel mai tare desen care l-am vazutwinking

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu mai exista sezonul 2 regele saman este un desen foarte vechi producatori au facut doar un sezon probabil a fost un desen asa trecator ca sa mai castige si ei ceva bani, cam nasol ca nu mai scot un sezon ca si eu il urmaream pe net si e foarte fainsad
Dai o fundita:X?

| emmyheya96 a răspuns:

Nu exista nici sezonul 2 nici ep.65 in anime, insa sunt benzile desenate care au pana la 300 de "episoade", volume nu stiu cum le zice dar nu stiu sigur daca se gasesc in Romania si daca se gasesc nu sunt in romana.Scuze daca te-am dezamagit dar si eu as fi vrut o continuare.

| emmyheya96 a răspuns (pentru emmyheya96):

Oricum nu mai aveau ce sa continue la desen, chiar daca esta adaptat dupa benzi, pentru ca in benzi este un alt sfarsit decat cel din anime. te rog funda.PS daca vrei sa vezi benzile sunt pe youtube dar eu am gasit in spaniola, dar daca vrei pot sa ti le dau