| Andrei007007 a întrebat:

As dori sa stiu, cum as putea sa cumpar un DVD sa zicem cu un desen animat ce nu se gaseste pe piata din Romania, adica nu este televizat in momentul de fata insa stiu sigur ca in trecut a fost televizat de o anume televiziune dublat de asemenea in limba romana? Din cate am aflat, ar trebui sa vorbesc cu distribuitorul, care in cazul meu este Disney insa nu stiu cum as putea sa cer acest DVD de la ei, nu stiu daca ar trebui sa fac un contract cu ei pe tema asta, sau cum as putea face printr-o televiziune din Romania? Rog seriozitate in raspunsuri, nu vreau sa primesc fel si fel de raspunsuri; doar cel mai bun primeste funda! Desenul ce doresc sa-l cumpar este "Printesa Sissi" stiu ca a fost creat in 1997 si de asemenea s-a televizat pe canalul Jetix in trecut.

5 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

Păi și vrei desenul din 1977 sau filmul cu actori.

| Andrei007007 explică (pentru Legion7X):

Eu vreau sa cumpar un desen animat pe DVD, dublat in limba romana care a fost creat in 1997 si ulterior a fost difuzat la noi in tara pe canalul Jetix. Cred ca m-am facut inteles.

| Legion7X a răspuns (pentru Andrei007007):

Nu ai de unde sunt toate episoadele pe Youtube în limba engleză

| Andrei007007 explică (pentru Legion7X):

Ba da, poti sa le cumperi de la distribuitorul lor, in cazul meu Disney, insa nu stiu cum sa fac asta, am mai intrebat multa lume.

| Legion7X a răspuns (pentru Andrei007007):

Https://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_0_13? k=princess+sissi&sprefix=princess+siss&crid=4L73HPH58RI4

Poate te satisface ceva de aici dar este în limba engleză și trebuie să dai comandă iar ce se află pe site sunt produse din străinătate nu știu cum se cumpără de pe acest site că nu comand dar știu că dacă comanda este din SUA plătești taxe vamale deoarece este înafara Europei și se plătesc taxe.

The Walt Disney este una dintre cele mai mari companii din lume de producție cinematografică a desenelor.
Cei care au dat la tv desenul au primit desenul în engleză apoi l-au titrat în română probabil cei de la jetix România or fox kids România Ei au pagină de Facebook poți întreba la ei
Scrie jetix România Facebook or fox kids România mai mult nu pot să te ajut.