| Marian071 a întrebat:

As dori si eu un serial de varcolaci adolescenti gen TEEN WOLF sau cu vampiri gen THE VAMPIRE DIARIES.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Cu vârcolaci ți le-am dat pe toate:Hemlock Grove, True Blood (cu vampiri și cu vârcolaci), The Originals, Bitten (2013),Lost Girl și în Being Human găsești un vârcolac, The Strain cu niște vampiri și vânători de vampiri și cu specificațiile de rigoare care sunt cu adolescenți și care nu.Iar From Dusk Till Dawn: The Series este cu serpents (șerpi), iar protagoniștii sunt in parte și adolescenți.Este un serial f.bun în regia lui Robert Rodriguez

4 răspunsuri:
| ɹαℓυ a răspuns:

Blood Ties
Grimm
Supranatural

| faramatania a răspuns:

Hemlock Grove (cu adolescenți),Buffy The Vampire Slayer și oarecum From Dusk Till Dawn: The Series (cu serpents) și Supernatural, altele, dar nu cu adolescenți:True Blood, The Originals, Bitten (2013),Dracula (2013),Lost Girl, Being Human, The Strain

| Marian071 explică (pentru faramatania):

As dori serialele de varcolaci ca de ex sa fie oamnei doar ca in noptile cu luna plina sa se transforma si cineva(alt varcolac)sa il invete cum sa se controleze.
Iar serialele cu Vampiri de ex sa fie 1 echipa malefica si una buna. Multumesc

| faramatania a răspuns (pentru Marian071):

Cu vârcolaci ți le-am dat pe toate:Hemlock Grove, True Blood (cu vampiri și cu vârcolaci), The Originals, Bitten (2013),Lost Girl și în Being Human găsești un vârcolac, The Strain cu niște vampiri și vânători de vampiri și cu specificațiile de rigoare care sunt cu adolescenți și care nu.Iar From Dusk Till Dawn: The Series este cu serpents (șerpi), iar protagoniștii sunt in parte și adolescenți.Este un serial f.bun în regia lui Robert Rodriguez

| ellenna321 a răspuns:

The originals.( e cu vampirii originali din tvd)