Tu stii daca merita, daca iti plac anumite seriale, filme etc la care doar ei au exclusivitate
Personal as spune ca nu merita... am avut pentru jumatate de an si l-am inchis, ca nu am vazut nimic interesant.
Până la urmă mi am făcut aseară cont. Nu cred că l țin mai mult de o lună, are multe filme pe care le am văzut deja.
Din punctul meu de vedere nu.Te plictisesti de toate la un moment dat, fie ca vorbim despre Disney, Netflix, Hbomax si asa mai departe.Dar poti incerca sa vezi cum e cateva luni, gusturile difera mult.
Da, eu ma uit acum numai pe disney, am lasat netflixul.
La disney e 7 lei pe luna primele 3 luni, apoi 37 lei. Eu zic ca 7 lei nu costa nici un sandvis deci macar o luna incearca.
Daca esti baiat si iti plac filmele si serialele de actiune, sf, drama etc si animatiile sa stii ca sunt o groaza. Eu m-am uitat mai mult la serialele astea cunoscute gen neveste disperate, anatomia lui grey, lost, modern family etc. Depinde de fiecare ce gen prefera
In niciun caz nu recomand! Nu merita banii .filme.slabe ...doar reclama de el
Buna!
Personal, consider ca e o investitie buna doar daca ai timp sa te si uiti in mod regulat, adica, daca platesti abonamentul si te uiti doar mai rar, de exemplu o data sau de doua ori pe saptamana poate te vei gandi ca nu prea merita avand in vedere faptul ca nu te uiti asa mult/des si ca banii se puteau duce pe altceva.
In schimb, daca esti genul care se uita mai des si nu ti se pare o suma prea mare de cheltuit pentru un abonament, atunci da, merita, pentru ca te poti uita oricand la aproape tot ce doresti.