| Uptime_7655 a întrebat:

As vrea sa mi dati niste filme / video uri in care sa te invete cum SA LOVESTI, cum sa te bati, cum sa te aperi, technici simple, complexe, karate / alte tipuri /, Evolutia prin care trece incepatorul pana ajunge sa l egaleze pe maiestru.

Sau video uri care te ajuta de la BASIC pana la COMPLICATE, am explicat mai sus

Nu conteaza anul filmului, dar nu vreau sa fie sarac in informatie ( 20 min explica iar in rest e comedie sau alte chestii. ) macar jumatate din film si de ce nu tot filmul. E un film acum la PROTV BIG STAN, si mi a adus aminte de LUPTE.

PRimeste funda acela care imi da filme cat mai bune, CONTEAZA CALITATEA NU CANTITATEA

5 răspunsuri:
| Saya a răspuns:

@ piktor este gresita mentalitatea ta, si chiar imi pare rau daca tie ti se pare ca ajuti un om insultantu-l

sa revenim.tot sfantul youtube e cel mai bun, scrii acolo orice stil de bataie vrei si gasestiwinking

spor!

| thealchemist a răspuns:

Cauta pe youtube
spetsnaz systema

| piktor a răspuns:

Bai putzake inscrie`te la un club!
nu inveti nimic in fata calculatorului!

| piktor a răspuns:

No pai atuncia cauta e yutub filmulete si cand o sa ai parte de un atac real(daca o sa ai parte de vreunu) nici no` sa stii ce sa faci
imobilizari si lovituri in orice stil de lupta le faci din reflex, dupa multe antrenamente, nu ca te uiti pe net la un filmulet si zici:ce usor ee!

| Uptime_7655 explică:

Bai piktzake (piktor), Fac sala de mai multe luni, si n am timp si de cluburi speciale.
Chestiile astea vreau sa le incerc in grupul meu de prieteni, e si pentru fun dar e si pentru a invata ceva util

ON : Stiam de youtube dar filme vroiam. Nu fac performanta.
50 % fun 50 % for me