Clannad After Story
NANA
Blood+
Sola
Paradisse Kiss
Death Note
Vampre knight
kaleido Star
Nu pot sa-ti spun unu pe care il consider eu "mai deosebit",ca poate nu-i pe gustul tau. Daca tie iti plac amineu-rile de actiune si eu vin cu Paradisse Kiss sau Nana,care sunt animeu-ri de bocit si de dragoste,o sa strambi din nas .Eu ti-am dat o lista scurta,cu animeu-ri frumoase,dragute,de dragoste,drama(chiar daca mai au actiune) care te fac sa plangi (ei bine,doar unele) dar care chiar sunt superbe :X Te regasesti in ele,iti dau sentimentul acela placut, de parca il cunosti.asa sunt Clannad After Story si Nana...iar Paradisse Kiss :X un anime superb,care relateaza o poveste in care se regasesc multe fete,te face sa ai sentimentele aceea ca cunosti sentimentele personajelor :X. Kaleido Star.un film in care (la multi) rep animeul copilariei,un anime care te face sa speri si sa-ti animtesti de visurile noatre cand visam sa ajungem vedete,sau actrite,sau cantarete, sau mai stiu eu ce.In acest anime se gaseste sparanta .Sola superb,ti-l recoamand, eu am plans cu lacrimi la final . Vampire knight.sunt sigura ca l-ai mai vazut.eu bine e un anime frumusel,dar cu mult romantism (sper sa se mai faca un sezon) si in cele in urma Death note si Blood+. Death note nu ai cum sa nu-l vezi...e genial,si Blood+ deci la prima vedere pare un anime de actiune,nu-i asa,pe parcus observi dragostea ce pluteste in aer si e un anime superb deoarece chiar te face sa simti sentimentele acelea de dragoste imposibila,te face sa simti ceea ce vezi, simti dragoste enorma dintre pers, dragostea pe care n-o pot traii :X
ei bine scuze ca m-am lasat dusa de val si am lungit asa mult vorba.dar animeu-rile astea chiar merita
Death Note
Phantom! Requiem for the phantom
Katekyo hitman reborn
D gray man
Nana
The wallflower
Ao no exorcist
Kurokami
Ghost Hound
Deadman wonderland
Specil A.
Naruto, nana,sola,paradisse kidss,death note,ouran high school host club,kurokamy,clannad after story,blood,ao no exorcist,ghoust hound,vampre khnigh,kaleydo star,specil a, phanton, death note,
Depinde si ce-ai vazut pana acum...
Mie, mi-a placut mult Paradise Kiss si Nana.
Death Note (asta e un clasic, nu are cum sa nu iti placA)
si Ouran High School Host Club ( e destul de amuzant)
cam astea le-am vazut si eu...nu sunt chiar o fana.
Angel of darkness întreabă: