| KaleidoscopEmyLara99 a întrebat:

As vrea sa va rog sa-mi recomandati niste anime- uri mai deosebite care v-au placut.Sunt fana. Mi-ar placea sa discut cu cineva despre aceasta tema.

Răspuns Câştigător
| Dannalc a răspuns:

Clannad After Story
NANA
Blood+
Sola
Paradisse Kiss
Death Note
Vampre knight
kaleido Star

Nu pot sa-ti spun unu pe care il consider eu "mai deosebit",ca poate nu-i pe gustul tau. Daca tie iti plac amineu-rile de actiune si eu vin cu Paradisse Kiss sau Nana,care sunt animeu-ri de bocit si de dragoste,o sa strambi din nas straight face.Eu ti-am dat o lista scurta,cu animeu-ri frumoase,dragute,de dragoste,drama(chiar daca mai au actiune) care te fac sa plangi (ei bine,doar unele) dar care chiar sunt superbe :X Te regasesti in ele,iti dau sentimentul acela placut, de parca il cunosti.asa sunt Clannad After Story si Nana...iar Paradisse Kiss :X un anime superb,care relateaza o poveste in care se regasesc multe fete,te face sa ai sentimentele aceea ca cunosti sentimentele personajelor :X. Kaleido Star.un film in care (la multi) rep animeul copilariei,un anime care te face sa speri si sa-ti animtesti de visurile noatre cand visam sa ajungem vedete,sau actrite,sau cantarete, sau mai stiu eu ce.In acest anime se gaseste sparanta happy.Sola love struck superb,ti-l recoamand, eu am plans cu lacrimi la final blushing. Vampire knight.sunt sigura ca l-ai mai vazut.eu bine e un anime frumusel,dar cu mult romantism (sper sa se mai faca un sezon) si in cele in urma Death note si Blood+. Death note nu ai cum sa nu-l vezi...e genial,si Blood+ deci la prima vedere pare un anime de actiune,nu-i asa,pe parcus observi dragostea ce pluteste in aer si e un anime superb deoarece chiar te face sa simti sentimentele acelea de dragoste imposibila,te face sa simti ceea ce vezi, simti dragoste enorma dintre pers, dragostea pe care n-o pot traii :X

ei bine scuze ca m-am lasat dusa de val si am lungit asa mult vorba.dar animeu-rile astea chiar merita happy

4 răspunsuri:
| Akira a răspuns:

Death Note
Phantom! Requiem for the phantom
Katekyo hitman reborn
D gray man
Nana
The wallflower
Ao no exorcist
Kurokami
Ghost Hound
Deadman wonderland
Specil A.

| IM5 a răspuns:

Naruto si naruto shippuden ador acest anime

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Naruto, nana,sola,paradisse kidss,death note,ouran high school host club,kurokamy,clannad after story,blood,ao no exorcist,ghoust hound,vampre khnigh,kaleydo star,specil a, phanton, death note,

| Ioana_9332 a răspuns:

Depinde si ce-ai vazut pana acum...
Mie, mi-a placut mult Paradise Kiss si Nana.
Death Note (asta e un clasic, nu are cum sa nu iti placA)
si Ouran High School Host Club ( e destul de amuzant)
cam astea le-am vazut si eu...nu sunt chiar o fana.