|Descarca-l pe asta de aici, a fost interzis in SUA
http://www.filmealese.com/zeitgeist-addendum-2007/
Uite ce scrie la Sinopsis despre film:
Zeitgeist: The Movie este cel mai vizionat documentar pana in prezent, care ne demonstreaza ca cu cat investigam mai mult despre ceea ce credem ca intelegem, care ne este originea, ceea ce credem ca facem, cu atat mai mult ne dam seama ca suntem mintiti. Suntem mintiti de fiecare autoritate. Institutiile religioase de pe lumea asta se afla la fundul mocirlei. Institutiile religioase ale acestei lumi au fost puse acolo de aceiasi oameni care v-au dat guvernul, educatia voastra pervertita, care v-au dat cartelurile bancare internationale. Si asta pentru ca stapanii nostri nu dau doi bani pe voi sau pe familiile voastre. Lor nu le pasa decat de ceea ce le-a pasat dintotdeauna, si anume sa controleze lumea asta blestemata. Am fost indepartati de adevar si de prezenta divina din Univers pe care oamenii au numit-o "Dumnezeu".
Filmul are subtitrare in lb romana si linkurile de download sunt sub trailer!
Uita-te la Home, How the Earth Made Us
eu chiar acum ma uit la "Speed of Life" de pe Discovery Channel HD
The privileged Planet mi-a placut mie mult sau mai era unul pe Discovery Science nu stiu cum se numea ca din pacate am prins doar de la jumatate, ceva cu nebuloase si stele, cum ne nsatem noi din stele, asta era ideea, foarte frumoase imaginile din spatiu cosmic, in orice caz daca cauti pe youtube gasesti emisiuni despre stele facute de Discovery channel.
Demascarea Industriei Muzicale.
Inger Digital
Este vorba despre masonerie, illuminati, mesaje subliminale din melodii, filme, alimente... e foooarte interesant!
Filme Noi Filme Gratis Filme Online Filme 2011 Seriale Online Movie Online Free Tv Online Jocuri Documentare Numai Pe Site-ul Tau :www.TheMoviesBest.com
PopStefania întreabă: