| AdeVero12 a întrebat:

As vrea sa vad un film/serial cu vampiri. Ce imi recomandati? Twilight sau The Vampire Diares? Mercii :X

14 răspunsuri:
| Rihanna18 a răspuns:

The Vampire Diaries pot spune ca este unul dintre cele mai superbe seriale. Merita vazut!

| Mwha a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa le vizionezi pe amandoua. Eu le-am vazut pe ambele si a meritat 100%. Si nu dureaza foarte mult sa le vezi. Vizionare placuta!

| KUBY78 a răspuns:

Twilight funda

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,as alege Twilight.Chiar daca R.Pattinson si Kristen Stewart nu mai sunt impreuna[in realitate], cred in continuare ca acest film este minunat.Presupun ca stii de toate cele 4 parti: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking dawn, asa ca ai de unde sa alegi.Ti-as recomanda ultima parte fiindca este foarte interesanta.Presupun ca pe primele le-ai mai vazut.Si inca ceva, in noiembrie pe 16, vor baga ultima parte din toata franciza Twilight, care va fi si mai interesantawinking. Byee!

| Clauvdgg a răspuns:

The Vampire Diares

| JustRoxanne a răspuns:

Amandoua sunt superbe. Acum depinde si de tine : daca vrei un serial de lunga durata, care te tine in suspans poti alege The Vampire Diaries. Daca vrei un serial mai scurt, dar totusi frumos, poti alege Twilight. Eu una, ti le recomand pe amandoua! Merita vazute!

| Morrigan a răspuns:

Mai bine ai citi o carte cu vampiri daca tot vrei, pentru ca sa te uiti la un film cu ei e de 3 ori prostie. in primul rand creativitatea ta e 0 pentru ca la un film treuie sa inghiti ideea regizorului, pe cand la o carte ai imaginatie libera, iar locurile, personajele. totul arata exact cum vrei tu. in al II-lea rand, in acele filme, vampirii sunt pur si simplu deformati... daca ai citi 2 randuri despre cum erau vampirii la inceput, ti-ai da seama ca e o diferenta de la cer la pamant intre ei si twilight (de ex. pentru ca asta l-am vazut) iar in al III-lea rand, povestea in sine e ceva gen telenovela indiana thinking nimic special. oameni care se uita urat unii la altii si se cearta din "dragoste :X" ::o sa vomit::

daca vrei ceva cu vampiri care sa te faca sa realizezi ce tampenii sunt twilight sau the vampire diares atunci iti recomand sa citesti Salem's lot de Stephen King si o sa te convingi singura

| AdeVero12 explică (pentru Morrigan):

Multumesc,ai dreptate, chiar voi citi toate cartile, am o librarie langa strada mea si sunt toate cartile :X, am vazut si Salem`s lot pe acolo, sper sa-l mai gasesc, multumesc pentru raspuns

| Prototypul a răspuns:

Daca vrei sa vezi un film adevarat cu vampiri te-as sfatui sa alegi alceva, de exemplu :
Blade ( are trei parti ).

| KapshunikaViorika1994 a răspuns:

Mie au placut amandoua, chiar daca am preferat cu mult sa citesc cartile.
Eu una iti recomand Twilight, mi-a placut putin mai mult decat Jurnalele Vampirilor, chiar daca sunt frumoase ambele seriale!

| Anonima009 a răspuns:

As alege THE VAMPIRE DIARIES! :* Sper sa iti placa.

| IonY1713 a răspuns:

Interview with the vampire, daca vrei cu adevarat sa te sperii funda?

| BlueViper a răspuns:

Uhm, Buffy - The Vampire Slayer.