| DeathTheKid a întrebat:

As vrea si eu sa vad un Snuff, ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Sa iti dau un exemplu...3 guyz un hammer e un video in care niste terminati omoara un om nevinovat pe strada ii scot ochii si il tortureaza fara remuscari!
Tipii aia au fost condamnati la inchisoare pe viata...dar filmul nu a putut fi oprit pe net!
Nu se compara cu un horror ...in horror trebuie sa te sperii!
Filmele astea sunt videouri ale unor crime petrecute in realitate... daca vrei sa le vezi, treaba ta!
dar indiferent ce caracter ai avea...nu poate sa nu afecteze filmele de genul asta

5 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Interesante gusturi.
Snuff real nu ai să vezi pentru că sunt interzise în toate țările. Poți face rost de video, ilegal desigur. Deci nu am ce să îți recomand.
Totuși, există câteva povești reale care seamănă (reconstituiri totuși): Cannibal Holocaust (1980), The Girl Next Door (2007), Irreversible (2002), Srpski film (2010).
P.S Mi-am amintit de un video „3 Guys 1 Hammer" (mai multe detalii nu vreau să dau).
Vizionare plăcută!

| Apache a răspuns (pentru Diabolique):

Dupa ce ii spui de 3 Guys 1 Hammer numai vizionare placuta nu o sa fie!
si referitor la intrebare :
snuff sunt filme in care se produc crime pe bune ...si din cauza asta sunt interzise!
De altfel nici nu cred ca poti face rost de un film snuff. majoritatea sunt pastrate de politie!
Si de ai vrea sa vezi un film snuff de la bun inceput?
Chiar ai vrea sa vezi cum sunt omorati niste oameni in realitate?

| DeathTheKid explică (pentru Apache):

Vroiam sa stiu daca intr-adevar existathinking si sunt curioasa cum sunt fata de horrorthinking

| Diabolique a răspuns (pentru Apache):

Să nu uităm că unora le face plăcere să se uite la așa ceva. Oricum, nici noi nu stăm prea bine dacă ne-am uitat la video. laughing
Nu vreau să te judec @DeathTheKid, poate vrei să analizezi psihologia oamenilor bolnavi mintal, nu știu.
Oricum, m-a bulversat puțin întrebarea ta, recunosc.

| Apache a răspuns (pentru Diabolique):

Alea sunt reconstituiri...e altceva!
Totusi 3 guyz 1 hammer cred ca e cel groaznic video pe care l-am vazut vreodata * jumatate de video...nu am vrut sa ma mai uit *

| Apache a răspuns (pentru DeathTheKid):

Sa iti dau un exemplu...3 guyz un hammer e un video in care niste terminati omoara un om nevinovat pe strada ii scot ochii si il tortureaza fara remuscari!
Tipii aia au fost condamnati la inchisoare pe viata...dar filmul nu a putut fi oprit pe net!
Nu se compara cu un horror ...in horror trebuie sa te sperii!
Filmele astea sunt videouri ale unor crime petrecute in realitate... daca vrei sa le vezi, treaba ta!
dar indiferent ce caracter ai avea...nu poate sa nu afecteze filmele de genul asta

Întrebări similare