Buffy the vampire slayer ai putea incerca, este vorba despre o fata care a fost vanator de vampiri dar s-a lasat de meserie si s-a transferat in alt oras unde incep si acolo sa se intample lucruri ciudate, si isi face 2 prieteni mai tocilari ignorandu-i pe aia mai tari etc etc, si omoara vampiri urati, varcolaci, si etc etc.
Mai am unul dar ei nu sunt exact adolescenti se numeste supernatural si e vorba de Sam si frate-su Dean. Sam s-a lasat de meseria de vanator (de supernatural nu de caprioare) si a vrut sa inceapa o viata normala dar taica-sau dispare si trebuie sa-l caute si o sa vezi cum si-au inceput meseria etc etc, stiu ca ti-am dat niste povesti alandala dar iti zic ca merita, eu nu am vazut tot buffy vampire slayer, dar supernatural l-am terminat si inca ma uit la fiecare episod ce apare, deci iti recomand supernatural chiar daca aia nu is chiar adolescenti... sper ca te-am ajutat...
90210: The Next Generation:Este vb de viata unor adolescenti de la Beverli Hilz,despre probeleme lor,dar nu e horor,e super tare,merita vazut,
Hellcatsespre viata ca un fel de majorete,viata dansatorilor,e super
Awkward espre o adolescentaa care e cam neindeminatica,iubeste un baiat care e popular,si pin la urma ei sint impreuna, si tot asa, e ft super sinka are si scene amuzante:Fundita...Sinte cele mai super nu o sa regreti