| PatriAli a întrebat:

As vrea un serial cu adolescenti care sa cuprinda problemele lor si as vrea sa fie putin horor, descrieti putin serialul ca sa imi pot da seama daca imi place. Funda pentru cel mai bun, Inafara de The Vampire Diarie.

2 răspunsuri:
| vladvlad23 a răspuns:

Buffy the vampire slayer ai putea incerca, este vorba despre o fata care a fost vanator de vampiri dar s-a lasat de meserie si s-a transferat in alt oras unde incep si acolo sa se intample lucruri ciudate, si isi face 2 prieteni mai tocilari ignorandu-i pe aia mai tari etc etc, si omoara vampiri urati, varcolaci, si etc etc.
Mai am unul dar ei nu sunt exact adolescenti se numeste supernatural si e vorba de Sam si frate-su Dean. Sam s-a lasat de meseria de vanator (de supernatural nu de caprioare) si a vrut sa inceapa o viata normala dar taica-sau dispare si trebuie sa-l caute si o sa vezi cum si-au inceput meseria etc etc, stiu ca ti-am dat niste povesti alandala dar iti zic ca merita, eu nu am vazut tot buffy vampire slayer, dar supernatural l-am terminat si inca ma uit la fiecare episod ce apare, deci iti recomand supernatural chiar daca aia nu is chiar adolescenti... sper ca te-am ajutat...

| Sakira200 a răspuns:

90210: The Next Generation:Este vb de viata unor adolescenti de la Beverli Hilz,despre probeleme lor,dar nu e horor,e super tare,merita vazut,
Hellcatsbig grinespre viata ca un fel de majorete,viata dansatorilor,e super
Awkward big grinespre o adolescentaa care e cam neindeminatica,iubeste un baiat care e popular,si pin la urma ei sint impreuna, si tot asa, e ft super sinka are si scene amuzante:Fundita...Sinte cele mai super nu o sa regreti