E suuuperb. Si eu am fost ieri )) tot cu clasa si diriga
Minunat filmul. Merita vazut. La inceput credeam ca o sa ma plictisesc, dar pe parcurs a fost mistoo.
PS: Nu uita pop-cornul si sucul.
E frumos filmul dar mai diferit ca celalalte 3, adica are mai putina actiune pe Nava,Perla Neagra nu apare in film decat intr-o sticla, dar filmul este ok, numai ca se putea si mai bine.
Vizionare Placuta si Distractie Placuta.
Deci crede`ma ca merita sa-l vezi :X este un film frumoS cu multa actiune :X
dupa ce`l vei vedea prima data :X ai vrei sa-l mai vezi in continuu :X
ma rog acum.depinde si de gustul fiecaruia in materie de filme :X
ViziOnare placuta :X:X!
Am fost sambata trecuta sa il vad. In 3D. Vreau sa ma fac pirat acum! Este super filmul, bine realizat, o sa te distrezi...in 3D!
Filmul chiar merita vazut, mai bine ai avea rabdare panda deseara si ai sa vezi. deci mai pe intelesul tau da e frumos
Te ia somnu la film iti spun l-am vazut in cinema patria 3D si m-a luat somnu dupa 30 de min recomand cu caldura celelalte serii, acesta a fost un low buget deci dpmv nu se merita
Daca tot mergi cu diriginta si colegii la Cinematograf, cred ca cel mai bine ar fi sa astepti sa vezi filmul cu ochii tai, pentru ati face propria impresie.
Am fost alaltaieri si sincer cel mai frumos film! Niciodata nu m-au atras Piratii din Caraibe.si nu am vizionat nici'un film din 1.2. sh 3.pana am ajuns sa merg la cinema city 3D.la Piratii din Caraibe 4.eram sigura si convinsa ca o sa ma plictisesc dar chiar din contra cel mai de treaba film! merita vazut!
LordBolton întreabă:
anonim_4396 întreabă:
elena999 întreabă: