Https://www.netflix.com/YourAccount
chiar la sectiune youraccount ai un mare mare buton de cancel.
M-am deconectat din magazin play.Am șters și cardul, dar inca pot să mă uit pe Netflix.Cum?
Nu vad legatura cu magazinul play.
faptul ca ti ai sters cardul nu inseamna ca trebuie sa ti se inchida abonamentul. Abonamentul se inchide la sfarsitul perioadei pe care ai platit sau la sfarsitul primei luni care e gratis
Acum nu mai platesti nimic, dar ei au deja numaruld e card cu toate datele si cred ca au luat deja prima plata.
Asta nu stiu, pentru ca infromatiile pe care le dai tu sunt extrem de confuze. Nu inteleg daca ai inchis contul sau nu, nu inteleg ce levgatura ai vazut cu google play... pe scurt nu am inteles nimic din ce ai facut tu acolo. Eu doar ti am zis cum functioneaza
Am intrat aici play.google.com/store/account,am dat pe Subscriptions apoi pe cancel la contul de Netflix. Apoi am intrat play.google.com/store/account(tot aici )și am dat pe Payment methods și am șters cardul.Asta este tot ce am făcut.
Eu cred in continuare ca tu confunzi aplicatia de Netflix de pe google play cu abonamentul la Netflix pentru ca nu pot sa inteleg ce treaba are cardul introdus pe google play cu abonamentul la Netflix... si in continuare nu pot sa iti raspund la intrebare pentru ca detaliile date de tine sunt confuze