| dodicuta a întrebat:

Astazi, pe net, am gasit din intamplare un site in care scria ca Phineas si Ferb chiar au existat, toata povestea.Am mai aflat si ca tot dupa un caz real a fost facuta si casa foster pentru prieteni imaginare si ed edd si eddy.Cum e povestea cu ed edd di eddy? Pe ea nu am gasit-o.Mai e vreun desen facut dupa un caz real?
Scuze de categorie.
Sa nu imi ziceti "te mai uiti la desene animate" ca ma uitam cand eram mai mica si acest lucru m-a facut curioasa.

Răspuns Câştigător
| Naяutσ a răspuns:

Da, uite un site.

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1707729/Ed/

24 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

E interesant ceea ce afirmi tu, chiar mi-ar plăcea să-mi trimiţi linkul unde ai găsit asta.

O zi perfectă.

| dodicuta explică (pentru Dariusuu):

Http://cocktailxd.sunphoto.ro/phineas_and_ferb_---_its_a_true_story,dar am mai gasit o varianta: https://www.facebook.com/......malink.php
si am mai gasit ca Heinz Doofenzmirth i-a dat droguri ca sa se simta mai bine.

| Giulietta1 a răspuns:

Despre ce site e vorba? spune-mi te rog

| Giulietta1 a răspuns (pentru Naяutσ):

Merci

| Naяutσ a răspuns (pentru Giulietta1):

N-ai pentru ce, daca vrei inf. mai detaliate da search pe google '' the real story of phineas and ferb '' si sunt sute de articole!

Ti-as fi recunoscator daca mi-ai da un vot in semn de multumire!batting eyelashes

laughing

| Giulietta1 a răspuns (pentru Naяutσ):

Scuze am incercat sa iti dau dar scrie ca statusul de membru junior nu permite sa votez angry

| dodicuta explică (pentru Giulietta1):

Am votat eu pentru tine.

| dodicuta explică (pentru Giulietta1):

Uita-te la link-urile de mai sus.

| dodicuta explică (pentru Naяutσ):

Dar de "Ezi" stii ceva?

| Naяutσ a răspuns (pentru dodicuta):

Iti multumesc puppy dog eyes

Nu-i nimic big grin

Eu am gasit pe net doar de ce avea dublu d fes: ca s-a tuns singur dar nu a iesit bine.Parintii nu prea se ocupau de el.

Ah, studiam cazul asta cu Duble D, dar m-am lasat pentru ca nu m-am plictisit sa caut episodul care dezvaluie secretul.

Nu e asta, are o boala si are un fel de grasime sub fes, era un episod in care ed baga mana sub fesul lui si scoate o chestie neagra si unsuroasa, plus ca asta explica si obsesia lui pentru curatenie si faptul ca da fesul cu un spray.

In primul link, e un joc nu e din serial.
In al 2 lea link, uita-te la poza de langa cea cu Sarah pe capul lui Edd, are pielea verde, sufera de o boala de piele.

In al doilea cred ca e fundalul.

Ah da laughing

Acum sunt chiar curioasa ce e sub fesul lui.Dar oare o fi ceva? Ca in poza de langa Sarah parca nu e nimic...Dar macar cei care au facut desenul stiu?