| Bonbardieruldeweekend a întrebat:

Ati avut si voi un film sau serial la care ati ramas blocati? Adica eu acum am terminat un serial si chiar ma simt prost ca s-a terminat si nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Majoritatea.
Taboo
GoT
Suits
Lost
The Mentalist
Helix

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, mai mereu daca ajunge un serial sa ma prinda am sentimentu asta la final, de aia de multe ori si evit ultimu episod laughing)

| Mayar a răspuns:

Eu am ramas rau de tot!
Client List - serialul s-a terminat cand era mai important si lasat asa in aer!
Devious Maids, dupa mai multe sezoane, au incheiat ultimul sezon tare groaznic, in sensul ca trebuiau neaparat sa prezinte ce s-a intamplat mai departe si nu au mai facut-o...

| cristi202 a răspuns:

Prison Break. L-am urmarit cu sufletul la gura, si impreuna cu sotia mea, nu am mai vazut altceva pana nu l-a terminat, cum aveam liber, cum ne uitam, avindul pe net happy. Si ei i-a placut mult, desi nu e mare amatoare de filme de actiune. Sfirsitul a lasat un oarecare gol in mine, as fi vrut sa nu se mai termine niciodata! happy

| Violleta2022 a răspuns:

Te apuci de alt serial, dar de data asta nu mai selectezi drame, ci doar comedii, ca sa nu mai ai pareri de rau.

| ibaal a răspuns:

Daaa sad
Cel mai nasol este cand personajul principal moare si stii ca sigur nu vor mai scoate alta serie...sad
Sau filme pe care le-ai vrea seriale pentru ca te prind atat de tare... laughing

| gothicbat a răspuns:

Da, am avut seriale la care am simtit ca o parte din mine "a murit" cand s-au terminat, atat de tare m-a afectat laughing