Il adoram pe damon din primul minut in care l-am vazut si ep 7 a fost cel mai epic ep si insfarsit si-a dat si Elena seama ca Damon e cel potrivit pentru ea si ma supar rau pe Caroline daca incearca sa o desparta de Damon si o impaca cu Stefan X-((
A fost foarte tare scena cu Elena si damon dar mie nu mi-ar place ca Elena sa fie cu damon pentru ca este supusa.
Dupa parerea mea ii sta mai bine cu Stefan, Elena are sentimente asa puternice fata de Damon pentru ca ii e "supusa". si mie mi s-a parut cel mai tare episod de pana acum, era tare sa fii fost si Alaric pe acolo.
Am privit un interviu cu producatarea serialului si Elena are sentimente adevarate si afacuto ca vrea nu ca ii este supusa
Mi s-a parut super...Mai ales ca in urmatoarele episoade Elena ramane insarcina cu.E un mister..Eu am citit din niste surse.
Ador episodul ala :*** Sunt o mare fana DELENA. Si de asemenea, o mare fana a lui IAN, deci e de inteles. Mi s-a parut cel mai tare episod din toate sezoanele.
Nu mia prisn deloc bine, explicatia Carolinei despre procreare, dar asta e. Am citit intr-o sursa, un interviu, unde spune ca este adevarata teoria ei, dar sentimentele Elenei pentru Damon sunt reale!
Cea ce ma bucura enorm.
Li200La întreabă: