| ForbiddenLove a întrebat:

Ati vazut filmul Cruel Intentions? Ce parere aveti despre el? Mie mi-a placut foarte mult!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Excelent. L-am văzut acum câţiva ani şi încă îl consider plasat în personalul "Top 10". Sebastian este un personaj complex - crud, dar şi vulnerabil. Sora lui vitregă e lipsită de moralitate, iar prin firea blândă, inteligenţă şi bun simţ, Annette îl determină să renunţe la egoism şi să înveţe să simtă iubirea fiindcă, aşa cum se zice, "iubirea vindecă".
Soundtrack-ul mi-a plăcut foarte mult, de asemenea (Kristen Barry - "Ordinary Life", The Verve - "Bittersweet Symphony", Counting Crows - "Colorblind" - dacă stai un pic să te gândeşti la versuri). Şi pe cât de bun a fost acest film, pe atât de îngrozitoare au fost următoarele două care au urmat; nu le recomand.

2 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Daa l-am vazut si mie mi-a placut:X
Mai ales de Ryan Philipe(Sebastian). Super tare filmul!

| Diamond_9930 a răspuns:

Buna Saby! DA, am vazut Cruel Intentions, de fapt am vazut toate cele trei parti si au fost super... dar niciuna nu s-a comparat cu primul. Mi-a placut Ryan la nebunie, si forma un cuplu super cu Reese Witherspoon, nu degeaba s-au casatorit dupa si au un copil big grin

Întrebări similare