Mie imi spui Mi-a cazut fata cand am vazut stirea si am vazut si la TV
Kristen Stewart...mama ce actrita Arata ca o drogata(scuze pentru fani, probabil o sa ma comentati...)
Sau aia cu Selena si Justin... O mare greata...
Mi-a placut cel mult ca existau lucruri care mi-a si placut
Cel cu Katty Perry si Johnny Depp a fost super:X Chiar sunt happy aici
Da, Justin, Bruno si Pink ei meritau premiile nu Selena, Justin, Ke$ha si etc
Si fani chiar nu mai stiu sa voteze
Fara nici o suparare
Bye
Buna!
si eu zic ac merita bruno mars
are o voce bestiala!
la actori, da, johny chiar merita
kristen...neah! nu prea...
nu am vazut eclipse! nu comentez
Bravo lui Katy! e draguta si are si voce!
pa-pa
@cr4zymutu: A luat doua premii pentru Not Afraid si Love The Way You Lie din cate stiu. PS: m-am uitat live la decernari.
@Bihter: Alice in Wonderland s-a lansat primul. Eclipsa s-a lansat la sfarsitul lunii iunie. O fi Toy Story 3 porcarie pentru copii, dar a luat locul 1 in Box Office [ http://en.wikipedia.org/wiki/2010_in_film ].
Despre ce vorbiti voi aici, vreau si eu sa vad, dar mai intai un comentariu pentru filme, Eclipsa, inainte sa scoata toate productiile seriale cu vampiri, acest film chiar este un succes, pe langa Alice si alte porcarii de copii, acum nu prea mai este valabil, pen'ca numai vampiri vezi peste tot... dar primele dati, da, era un succes total, si m-as uita la el la nesfarsit, nu ca il iubesc asa de tare, dar nu prea imi plac, de fapt nu imi plac deloc filmele dupa povestile de adormit copiii... unde pot sa vad si eu decernarea priemiilor despre care vorbiti?
Nu a fost ma chiar asa ...adica ce aveti cu kristen ca nici macar nu stiti nimic despre ea in afara de rolul ala naspa din twilight asa ca nu mai barfiti degeaba si incercati si alte filme in care joaca cum ar fi"the runaways" in care a jucat bine(si sa fie clar ca nu sunt fana si asta e parerea mea)