anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati vazut the last song?
cum vi s-a parut?

Răspuns Câştigător
| Andreea1997 a răspuns:

Mishto

13 răspunsuri:
| pass4pass a răspuns:

La mine se incarca chiar in momentul acesta, acum vreau sa ma uit... dar nu stiu daca merita

| Fluffy a răspuns:

Hmm filmu` chiar mi-a placut. si ideea filmului mi-a placut ca nu sa bazat doar pe dragostea dintre cei 2happy a fost si partea familiara. cum isi petrece timpul cu tatal ei. Ti-l recomand love struck

| Iuli_6545 a răspuns:

Supeeeer...

| Iuli_6545 a răspuns:

Supeeeer...

| Simona a răspuns:

crying din pacate nu...am cautat dar nu am gasit nimic bun...ba se vede aiurea, da nu are subtitrare

| skull_8096 a răspuns:

Love story adolescentin
frumos pentru o dupamiaza cu iubita

| Mikiee a răspuns:

L-am vazut la cinema. Este destul de impresionant, dar si actorii au fost bine alesi. Imi place este impresionant.

| Jane a răspuns:

Eu l-am vazut la cinema, atunci cand a aparut. Ti-l recomand, e frumos si s-ar putea sa iti vina sa plangi, pentru ca sfarsitul e foarte trist. Sper ca te-am ajutat!

| smilerz19 a răspuns:

Cel mai bun film cu cei mai buni actori. Trebuie sa marturisesc ca nu am crezut ca Miley Cyrus poate juca asa. Am plans de vreo 4 ori. Nu am cuvinte. Actori foarte buni, care iti transmit ceea ce simt. A devenit filmul meu preferat!

| Maria_8895 a răspuns:

Un film impresionant, eu una am plans la sfarsitcrying

| pwp a răspuns:

Nu mi-a placut. dupa 30 de minute nu m-am mai uitat.nu era nimic interesant

| rikku2010 a răspuns:

Da, l-am vazut si a fost super si emotionant si m-a facut sa plang de cateva orihee hee parca iti transmite iubirea dintre cei 2 si te face sa te simti ...nu mai stiu nici nu mai am cuvinte til recomand si tie si altora

| checkmybrain a răspuns:

Aiurea rau. nici n-am putut sa fiu atenta la film din cauza ca de fiecare data cand radea Miley Cyrus ma pisam pe mine de ras, n-am apucat sa-l vad pana la sfarsit ca ma plictisisem.