L-am vazut. Este superb, dar m-a intristat foarte tare finalul, insa m-am abtinut totusi sa nu plang. Nu imi place cand un film de dragoste se sfarseste tragic, este prea trist.
Da, am vazut Titanic. Mi-a placut modul in care a fost ecranizata scufundarea vaporului, insa povestea de dragoste a fost "too much", avand in vedere adevarata drama a filmului.
Daca e vorba de cel vechi e un film impresionant nu degeaba a luat atatea premii
Mie nu imi place sa vad un film de 2 ori. dar Titanic l-am vazut de vreo "n" ori si tot ma uit cand am ocazia nu stiu de ce imi place
Bună.
Este unul dintre filmele care chiar nu mi-a plăcut, pur și simplu nu m-a impresionat cu absolut nimic!
Pa, pa.
Ca de obicei, plangi la final si e un film exceptional dar sincer mi'ar fi placut ca Jack sa supravietuiasca.
Poate ca n-ar fi avut un asa mare succes daca supravietuia
Ai dreptate dar sincer as fi vrut sa vad continuuarea povestii lor.
Cred ca Titanic este unul dintre cele mai tragice filme.A luat multe premii.Cel mai mult mi-a placut sfarsitul, deoarece Rose a inceput sa-si traiasca cu adevarat viata, lasand-o pe mama ei si pe toti oamenii care o cunosteau s-o creada moarta.A fost extraordinar!
Cel mai superb film de dragoste. Povestea, ecranizarea, inceputul. Absolut superb. De fiecare data cand am ocazia, ma uit la el:X
Mi s-a parut emotionant si un pic trist, dar pina la urma am inteles ce inseamna sa iubessti cu adevarat, filmul e foarte super