| MiraJane a întrebat:

Ati vizionat animeul Cuticle Detective Inaba? Daca da, cum vi se pare? Cred ca acest anime este cel mai comic anime pe care l-am vazut.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am vazut, dar nu se compara cu Baka to Test to Shoukanjuu laughing tongue Ohh, si in caz ca vrei ceva cu mister, incearca Attack On Titan sau Danganronpa (Inafara de faptul ca sangele e roz, e totul tare big grin Povestea e super)

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai Danganronpa il vizionez si astept sa apara ultimul episod. Este foarte super si cred ca este cel mai bun anime pentru mister. In legatura cu Attack on titan, mie prea frica sal vizionez ca este foarte infricosator, mai ales cum titanii maninca oamenii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Poi nu e chiar asa infricosator :o Adica recunosc laughing Are horror, are drama, are mister, are suspans, are de toate laughing Dar eu sunt genul care nu viseaza urat daca vede ceva horror inainte (Am patit asta o singura data, de la un joc numit Prototype, care imi tot imaginam ca e unu in spatele meu) laughing. Poate daca iti faci curaj happy. Oricum, daca incepi sa te uiti, iti recomand sa nu iti pierzi calmul prin episoadele 6-7 laughing

| Blackyuu a răspuns:

Si mie mi-a placut foarte mult anime-ul! amuzant faza aceea : " Beea balsam de par si mori "! rolling on the floor)))